Matt Ritchie bateja l’empat del Newcastle United contra el Bournemouth

Matt Ritchie marca l’empat al minut 92 quan el Newcastle United empata 2-2 amb el Bournemouth a la Premier League dissabte a la tarda.

Matt Ritchie va aconseguir l’empat al minut 92 com Newcastle United empat 2-2 amb Bournemouth a la Premier League dissabte a la tarda.

Els Magpies semblaven anar cap a una derrota a casa quan Antoine Semenyo va avançar els Cireres per 2-1 al minut 69 del partit, però Eddie Howeel bàndol no seria vençut.

El resultat ha deixat el Newcastle setè a la taula, a quatre punts del sisè, Manchester United, mentre que el Bournemouth ocupa el 13è, nou punts per sobre de la zona de descens.

Va arribar la primera mitja oportunitat del partit del Newcastle Anthony Gordon al minut cinc, però el seu cop de cap al pal posterior sempre baixava fora de la porteria.

Neto Va tenir un ensurt a la porteria de Bournemouth tres minuts més tard quan va trigar massa a fer un despatx, amb Gordon carregant-lo, però la pilota va rebotar fora de la porteria, per a l’alleujament del porter.

Bournemouth hauria d’haver marcat al minut 16 quan Justin Kluivert va entrar al box de Newcastle abans de trobar-lo Dominic Solankeperò el davanter no ha pogut superar el porter de les Magpies Martín Dubravka.

Els cireres van tenir una altra gran ocasió al minut 24, de nou per Solanke, amb Marcus Tavernier trobant el seu company en aquesta ocasió, però Dubravka va fer una altra aturada intel·ligent.

Aleshores, Neto va haver d’evitar un cop de Gordon per l’altre extrem durant un període obert del partit, amb Miguel Almirón també es va perdre el gol del Bournemouth amb un esforç raspós.

El trencament ha arribat al minut 51, amb Solanke que ha trobat el fons de la xarxa després d’un gran error de Dubravka, que s’ha allargat massa la pilota i ha quedat fora.

El Newcastle va rebre un penal poc després de seguir una llarga comprovació del VAR Fabià Schar es va adjudicar una falta dins de l’àrea, i Gordon va augmentar per igualar el marcador al St James’ Park.

El Bournemouth va aconseguir recuperar el seu lideratge al minut 69, però, amb Semenyo que va tornar a la xarxa amb un excel·lent cop des de la vora de l’àrea després de ser alliberat per Solanke.

Dubravka es va veure obligat a desviar una rematada Lewis Cook en el període següent, amb Bournemouth buscant un tercer, però Newcastle va aconseguir empatar de manera increïble els marcadors en el temps de descompte mitjançant Ritchie.

Hi va haver caos dins del quadre de Bournemouth quan Bruno Guimaraes Va llançar una centrada perillosa, i Ritchie va estar a punt per ficar-se al fons de la xarxa per estalviar les rubores dels locals al St James’ Park.