Mason Greenwood continua cridant l’atenció tot i que el Getafe ha patit la derrota per 3-1 contra el Sevilla –

Mason Greenwood va fer una altra exhibició impressionant tot i que el seu equip estava al final d’una derrota per 3-1 a les mans del Sevilla a la Copa del Rei.

Sergio Ramos ha obert el marcador al minut vuit i ha posat en marxa el Sevilla.

No obstant això, el Getafe Jaime Mate va restablir la igualtat només 15 minuts més tard després del primer gol per tornar el seu equip al partit.

El Sevilla s’ha desbordat després del descans i ha marcat dos gols a set minuts l’un de l’altre per fugir del partit i enfonsar els homes de José Bordalás que simplement no han estat prou bons en l’ocasió.

Un dels jugadors del Getafe que s’ha donat molt de compte va ser Greenwood.

Greenwood va explicar recentment quant està gaudint de la vida a Espanya, mentre busca recuperar la seva carrera que s’havia estancat.

L’anglès ha explicat que els seus companys i l’afició han estat fonamentals per ajudar-lo a adaptar-se molt ràpidament a la vida del seu nou entorn.

El davanter va tenir 81 tocs de pilota durant els 90 minuts que va estar al camp davant el Sevilla. Va lliurar amb èxit 36 ​​de les 47 passades que va intentar, aconseguint una precisió de passada del 77%.

Greenwood era una amenaça per endavant. Va registrar unes impressionants tres passades clau.

El jove de 22 anys va intentar trobar el seu objectiu amb sis intents de creuament. Només va tenir èxit en una ocasió, sens dubte una àrea del seu joc que voldrà millorar.

Greenwood va intentar fer ping a quatre boles llargues. Només un va arribar a un company seu.

El cedit del United va tenir un total de tres cracks a porteria. Es va embarcar en 12 dribbles al·lucinants i en va completar la meitat.

També va aprofundir en 16 duels a terra i va sortir set cops primers. Greenwood no estava obligat a contestar cap repte a l’aire.