Martin Odegaard de l’Arsenal bat el rècord de la Premier League en la derrota del West Ham United

El capità de l’Arsenal, Martin Odegaard, bat el rècord de la Premier League després d’ajudar els Gunners a golejar el West Ham United per 6-0 diumenge a l’estadi de Londres.

Arsenal capità Martin Odegaard ha batut un rècord de la Premier League després d’ajudar els Gunners a golejar als rivals de la ciutat West Ham United 6-0 diumenge al London Stadium.

Una setmana després de la seva important victòria per 3-1 sobre el líder Liverpool, Mikel ArtetaL’equip de l’Arsenal va aconseguir un avantatge de 4-0 a la primera part contra els Hammers, amb Odegaard que va establir el quart gol de l’Arsenal. Leandro Trossard.

Llavors l’Odegaard es va aixecar Bukayo Saka pel seu segon gol i el cinquè de l’Arsenal a la tarda just després de l’hora, davant l’antic home del West Ham Arròs Declan va completar la golejada amb un cop sublim només dos minuts després.

Saka va ser nomenat Man of the Match, però Odegaard va ser un dels molts actors destacats dels Gunners en la seva victòria a la Premier League més gran de la història.

De fet, Odegaard es va convertir en el primer jugador a completar més de 100 passades (107), crear almenys cinc ocasions (set) i assistir múltiples gols (dos) en el mateix partit de la Premier League des que van començar els rècords el 2003-04.

Odegaard es va elogiar per l’impressionant rendiment de l’equip de l’Arsenal, que els va ajudar a situar-se a dos punts del Liverpool al cim.

“Va ser un partit molt bo i un bon rendiment”, va dir Odegaard arsenal.com. “Crec que venir d’un gran partit, una gran victòria, i venir aquí i recolzar-ho amb aquesta actuació és un senyal brillant.

“També durant el partit, cada cop ho volíem més i m’ha agradat molt el rendiment i la mentalitat de l’equip.

“Sempre volem millorar, sempre volem més. Crec que avui també ho hem demostrat durant el partit. Quan vas tres o quatre a zero, és fàcil baixar una mica, però hem continuat i hem volgut més. Per això avui m’ha agradat molt”.

Gabriel Magalhaes de l'Arsenal celebra el seu tercer gol el 10 de febrer de 2024

Odegaard, que suma set gols i sis assistències al seu nom en 30 partits aquesta temporada, ha afegit: “Estic content de contribuir a marcar gols i a guanyar partits. I crec que quan juguem com ho hem fet avui, crec que és més fàcil. perquè tothom brilli també. Això és el que hem vist avui, tothom gaudeix del seu futbol i juga bé junts, i després és més fàcil per a tothom.

“Ha estat una alegria des que em van lliurar el braçalet i he gaudit de cada moment. Ho he dit moltes vegades, m’encanta aquest equip i m’encanta el que estem fent. Seguirem esforçant, seguirem millorant i tant de bo. podem millorar tot el temps.

“L’últim partit a casa va ser un ambient increïble, potser el millor que he vist a la meva vida, per ser sincer. Els seguidors ens han donat molt durant tota la temporada l’any passat que hi han estat i volem seguir donant Els hi ha tornat alguna cosa. Avui ha estat una altra bona manera de fer-ho”.

L’Arsenal, que ha guanyat cadascun dels seus últims quatre partits de la Premier League per un total de 16-2, va centrar la seva atenció en el viatge de dissabte a Turf Moor per enfrontar-se al Burnley, amenaçat de descens.