L'extrem del Man Utd passa a Isak al primer lloc en els anotadors de punts d'UltimateFan

Després de l'acció de la Premier League del cap de setmana, hem fet un cop d'ull als artistes més destacats a UltimateFan. Entre els 10 primers estan representats el Manchester City, Fulham, Tottenham, Arsenal, Chelsea, Luton, West Ham, Newcastle i Manchester United.

A la 10a posició hi ha l'estrella del Manchester City Kevin De Bruyne, que va donar l'assistència als dos gols dels campions en la victòria per 2-0 a Nottingham Forest diumenge a la tarda. De Bruyne també va aconseguir cinc tirs a porteria i tres passades clau en el seu camí cap a 12 punts UltimateFan.

El davanter del Fulham Rodrigo Muniz ocupa el novè lloc després de trobar la xarxa per primera vegada en cinc partits contra el Crystal Palace dissabte. Muniz va aconseguir tres tirs en total, mentre que també va rebre cinc faltes, ja que va aconseguir un total de 12 punts de UltimateFan.

Tot i la derrota diumenge davant l'Arsenal, el rival del nord de Londres, Cristian Romero del Tottenham es guanya un lloc en aquest top 10 després de la seva actuació. L'internacional argentí va guanyar cinc duels aeris, va fer quatre tacles, dues despejades i dos taps, mentre que també va aprofitar un error de David Raya per recuperar el seu equip en el partit amb 64 ​​minuts de joc.

Kai Havertz de l'Arsenal va completar una setmana brillant amb un gol i una assistència en el derbi del nord de Londres de diumenge al Tottenham Hotspur Stadium per aconseguir quatre gols en cinc dies en partits contra Spurs i Chelsea. L'internacional alemany va guanyar un total de vuit duels aeris, igual que el seu màxim en un partit de lliga aquesta temporada, mentre que també va fer dues passades clau i va guanyar dues faltes en el seu camí cap a un total de 13 punts d'UltimateFan.

L'atacant del Chelsea, de 22 anys, Noni Madueke, va marcar i assistir en un partit de la Premier League per primera vegada aquesta temporada quan va encendre una remuntada dels Blues a la segona part contra l'Aston Villa dissabte al vespre. L'internacional sub-21 d'Anglaterra ha trobat la xarxa amb un bon esforç al minut 63, abans de donar l'assistència per a l'empat de Conor Gallagher al minut 81.

El líder de Luton, Carlton Morris, va marcar dissabte el seu desè gol a la lliga de la temporada en la derrota per 2-1 dels Hatters davant els Wolves, i es situa entre els cinc primers després d'haver aconseguit cinc tirs a porteria i dues tacleades a Molineux.

L'estrella de l'Arsenal, Bukayo Saka, ocupa el quart lloc després d'haver duplicat l'avantatge dels Gunners contra el Tottenham diumenge a la tarda. Saka també va fer cinc entrades i dues intercepcions en el seu camí cap a 15 punts UltimateFan.

L'atacant del West Ham Jarrod Bowen va marcar i va assistir en un partit de la Premier League per tercera vegada aquesta temporada quan va ajudar els Hammers a aconseguir un punt a casa contra el Liverpool dissabte. L'internacional anglès també va aconseguir tres tirs, una passada clau i dos regates encertats per registrar 17 punts d'UltimateFan.

El sicario de Newcastle Alexander Isak ocupa el segon lloc després de la seva actuació contra el Sheffield United. El doblet d'Isak contra els Blades dissabte el va veure marcar en un setè partit consecutiu de lliga a casa, mentre que va portar el seu nombre de gols per a la temporada a 19, un rècord personal. Isak també va fer dues passades clau i tres regates encertats en el que va ser una bona demostració.

L'extrem del Manchester United Antony, finalment, va trobar la xarxa per al seu primer gol a la lliga de la temporada, quan el conjunt d'Erik ten Hag va ensopegar amb l'empat 1-1 a casa davant el Burnley dissabte. El brasiler va disparar vuit tirs a porteria, amb sis a porteria, mentre que també va fer quatre tacles per aconseguir 22 punts d'UltimateFan.