L’extrem barceloní Yamal es va classificar com el millor adolescent d’Europa

Hi ha una sensació d’Eredivisie per als adolescents més ben valorats aquesta setmana amb no menys de sis jugadors de la primera categoria holandesa representats entre els 10 primers, que inclou estrelles de l’Ajax i el PSV. No obstant això, és un extrem del Barcelona el que encapçala la classificació, ja que el cap de setmana passat hem assolit els adolescents amb millor rendiment d’Europa.

Ayman Kari va fer una mostra sòlida quan el Lorient va vèncer el Reims per 2-0 el cap de setmana, i va retornar una qualificació WhoScored de 7,21 en el seu quart inici de temporada. El jove de 19 anys va aconseguir un xut, una passada clau i un regate amb èxit, i va impressionar la pilota mentre va fer tres intercepcions i dues entrades.

Stijn Bultman va entrar al minut 20 quan Heracles va guanyar una victòria per 3-2 sobre Vitesse i va fer un canvi, com ho demostra una qualificació WhoScored de 7,23. El jove central va ser clau a l’hora d’aconseguir-se tot el botí després d’haver fet sis entrades i dues despejades després de la seva introducció a la primera part.

Volendam va ser derrotat per 5-1 pel PSV, líder de l’Eredivisie, durant el cap de setmana, però tot i així; El porter Mio Backhaus va fer prou per aconseguir una qualificació WhoScored de 7,25 en la derrota a casa. El jove de 19 anys va fer tot el que va poder per ajudar el seu equip després de fer vuit aturades en la forta derrota.

El PEC Zwolle va mantenir l’empat 1-1 als Go Ahead Eagles en el primer enfrontament de l’Eredivisie de diumenge amb el migcampista Nick Fichtinger, clau per a la determinació defensiva de l’equip visitant. De fet, Fichtinger va fer cinc entrades i dues despejades abans de la seva retirada al minut 70 en l’estancament.

Ara a la Lliga, Ilias Akhomach va fer tot el que va poder per ajudar el Vila-real a aconseguir la victòria en el seu eventual empat 1-1 a l’Alavés. El jove de 19 anys va participar amb quatre passades clau, quatre regates i dos tirs fins a la seva retirada tardana per ajudar a aconseguir una qualificació WhoScored de 7,33.

L’Ajax podria haver perdut diumenge 3-2 a Heerenveen, però Tristan Gooijer va fer prou amb el lateral dret per obtenir una qualificació WhoScored de 7,64. Gooijer va donar l’assistència al gol de Chuba Akpom al minut 79, que venia de la seva única passada clau, i va fer tot el que va poder per limitar l’ofensiva d’Heerenveen després d’haver tornat un percentatge d’encert del 100% amb sis intents d’entrades.

Tornem ara al Kras Stadion i Isaac Babadi va substituir Joey Veerman al descans i va impressionar des de la banqueta, com ho demostra una puntuació WhoScored de 7,72. El jove de 18 anys va marcar el seu primer gol a l’Eredivisie de la seva carrera amb un dels quatre tirs i va fer un cop d’ull amb devolucions addicionals d’un regate i una entrada en un bon cameo.

El Feyenoord va reclamar el dret de presumir al derbi de Rotterdam de diumenge després d’haver guanyat per 2-0 l’Sparta Rotterdam. Yankuba Minteh no ha pogut contribuir directament a un gol a la victòria, però no ha estat per no haver-ho intentat després d’haver disparat quatre xuts i creat quatre ocasions de gol. Tres dribbles addicionals van veure que Minteh va tornar una qualificació WhoScored de 7,76.

Per tercera setmana consecutiva, Max Finkgrafe va guanyar el seu segon jugador del partit de la temporada quan el FC Koeln va sortir del PreZero Arena amb un punt en el seu empat 1-1 a Hoffenheim. Finkgrafe va marcar el gol del seu equip en l’estancament, marcant amb un dels dos xuts, i va fer cinc despejades, dues entrades i dos regates encertats.

Youth Watch: l'extrem barceloní Yamal es va classificar com el millor adolescent d'Europa

L’adolescent millor valorat d’Europa aquesta setmana, Lamine Yamal ha obtingut una qualificació WhoScored de 8,32 en l’entretingut empat 3-3 del Barcelona amb el Granada. El jove de 16 anys va marcar el segon i el tercer gol de la Lliga de la temporada, el seu doblet procedent de dos tirs, i va fer dues entrades, una passada clau i un driblat amb èxit en la seva segona millor actuació de la temporada.