L'Everton assegura una victòria crucial sobre el Burnley de 10 a Goodison Park

Dominic Calvert-Lewin marca l'únic gol del partit, ja que l'Everton va aconseguir una victòria per 1-0 sobre el Burnley de 10 jugadors a Goodison Park dissabte a la tarda.

Dominic Calvert-Lewin va marcar l'únic gol del partit com Everton va registrar una victòria per 1-0 sobre 10 homes Burnley a Goodison Park dissabte a la tarda.

El resultat ha vist que els Toffees es mouen per sobre de Brentford al 15è lloc de la taula de la Premier League, quatre punts per davant del Luton Town, 18è, mentre que Burnley es manté en el 19è, a sis punts de la seguretat.

La victòria és la primera de l'Everton a la màxima categoria d'Anglaterra des de mitjans de desembre, quan va registrar un èxit per 2-0 sobre Burnley a Turf Moor.

L'Everton va estar a prop d'un primer gol en els primers intercanvis, amb Dwight McNeilEl córner assistit pel vent va causar un problema a Burnley, però els visitants van aconseguir sobreviure al moment incòmode.

Porteria intel·ligent de Arijanet Muric va impedir que Calvert-Lewin tingués potencialment un tap-in d'un Abdoulaye Doucoure centre al minut 16, amb els locals al peu davanter.

Hi va haver frustració dins de l'estadi quan el partit avançava cap als 30 minuts, amb Burnley que semblava perillós a la transició i defensava intel·ligentment. James Tarkowski va haver de treure una creu de Lorenz Assignonque va tornar al lateral després d'una sanció.

Jacob Bruun Larsen va tenir l'oportunitat de posar a prova el porter de l'Everton Jordan Pickford de falta en una àrea prometedora al minut 34, però el seu esforç ha estat massa alt.

An Andre Gomes El llançament de falta al final de la mitja part va provocar una mica de pànic dins l'àrea de Burnley, però el perill es va eliminar finalment, augmentant la frustració dins de l'estadi.

L'Everton va aconseguir fer el gran avançament en els últims moments de la primera part, però, amb Calvert-Lewin anotant després d'un moment d'horror del porter del Burnley.

Muric va avançar amb la pilota abans d'intentar llançar-se al camp, però en canvi va estavellar la pilota directament a Calvert-Lewin, i va rebotar al fons de la xarxa per posar l'Everton per davant.

Defensor de l'Everton Jarrad Branthwaite va fer un bloc brillant per negar Sander Berge a principis del segon període, amb els clarets encara perillosos a l'últim terç del camp, però s'estaven tremolats al darrere.

Calvert-Lewin va tenir una altra oportunitat després d'una mala defensa Vincent Kompanyde l'equip, però Muric va estar a punt per fer una aturada intel·ligent per evitar que es pogués posar el 2-0.

Burnley es va reduir a 10 homes al minut 64 del partit, amb Dara O'Shea va donar les seves ordres de marxa per una falta sobre McNeil, que s'estava avançant per la porteria visitant.

Els claretins van estar a prop de l'empat poc després, amb substitut Josh Brownhill girar-se dins de l'àrea de l'Everton abans de buscar la corba superior, però el seu esforç va ser desviat.

Branthwaite va tornar a fer un excel·lent repte per prevenir Josh Cullen passant a porteria, amb l'equip de Kompany amenaçant amb l'empat tot i quedar a 10 homes.

Beto Va tenir l'oportunitat de marcar un segon per a l'Everton al final, però el seu esforç va ser bloquejat i, finalment, un gol va resultar ser suficient per Sean Dychedel costat per recollir els tres punts.