L’estrella del Senegal Camara lidera l’equip de ronda de la CAN

Amb la primera ronda dels partits de la CAN acabada i espolsada, fem una ullada a l’equip de la ronda, amb estrelles de Mali, Egipte, Camerun i Senegal.

Mali va obrir la seva campanya a la CAN amb una victòria per 2-0 contra Sud-àfrica, amb el porter Djigui Diarra clau. El jugador de 28 anys va salvar els sis tirs a porteria que va enfrontar, tot guanyant un duel aeri i reclamant una bola alta per retornar una puntuació WhoScored de 8,02.

Hamari Traore, el segon dels tres jugadors de Mali que va fer l’onze, va obtenir una qualificació WhoScored de 7,87 contra Sud-àfrica. El jugador de 31 anys va disparar els Eagles per davant a l’hora, marcant amb el seu únic xut del partit, i es va mantenir en bon estat defensiu després d’haver fet tres tacles, dues intercepcions i una despesa.

Romain Saiss, el primer dels dos representants del Marroc a presentar-se a l’equip, va ser clau, ja que els Lleons de l’Atles van afavorir la victòria per 3-0 a Tanzània. L’experimentat central va marcar el primer gol del Marroc a la mitja hora, alhora que va guanyar tres duels aeris i va fer tres despatxos en el seu camí cap a una valoració WhoScored de 7,77.

Tot i que Zàmbia no va poder aguantar tot el botí contra la RD Congo en el seu primer partit del Grup F, Stoppila Sunzu es va mantenir ferm perquè els d’Avram Grant aconseguissin un punt. El jugador de 34 anys va fer un total de 10 despatxos en l’empat 1-1 de dimecres, inclòs un fora de línia, i tres entrades en una bona mostra.

Completa la defensa el lateral esquerre de Burkina Faso Steeve Yago. Yago va aconseguir una passada clau i un regate en la seva victòria final per 1-0 sobre Mauritània, i va defensar bé mentre va fer dues entrades i dues intercepcions per fer el tall.

El segon jugador del Marroc al costat, Azzedine Ounahi, va anotar el segon dels Lleons de l’Atles al minut 77 per posar el partit fora de dubte. Ounahi va anotar amb un dels dos tirs i va fer un xip amb devolucions addicionals de dues passades clau i dos regates per assegurar el seu lloc al lateral.

L'estrella del Senegal Camara lidera l'equip de ronda de la CAN

Amb una qualificació WhoScored de 9,36, el senegal Lamine Camara és el jugador de la CAN de la ronda. El jove de 20 anys va marcar dos dels tres gols del Senegal en la seva còmoda victòria contra Gàmbia, superant a Baboucarr Gaye amb els dos esforços a porteria, i va tenir lament de no afegir una assistència després de fer tres passades clau en el còmode 3-0. victòria.

El tercer i últim jugador de Mali a l’equip de la ronda, Kamory Doumbia va reclamar l’assistència per al gol de Lassine Sinayoko a mitjan primera part per posar el partit fora de l’abast de Sud-àfrica dimarts a la nit. Aquesta assistència prové de dues passades clau, mentre que el jove de 20 anys també va fer sis entrades per assegurar-se una qualificació WhoScored de 8,36.

Guinea Equatorial va empatar 1-1 als pesos pesats del torneig de Nigèria diumenge a la tarda, i Iban Salvador va guanyar el premi al jugador del partit amb una puntuació WhoScored de 7,80. Salvador ha avançat l’equip de Juan Micha al minut 36, marcant amb un de dos xuts, i ha fet dues passades clau i dues entrades en l’estancament.

Tot i que Egipte no va poder començar amb victòria la seva campanya a la CAN i va necessitar una penalització al final de Mohamed Salah per recuperar un punt contra Moçambic, Mostafa Mohamed va fer prou per obtenir una qualificació WhoScored de 8,72. El jove de 26 anys va disparar Egipte per davant des del principi, marcant amb un dels tres tirs, mentre que Mohamed també va completar tres regates i va fer dues passades clau en una exhibició destacada.

Completa l’XI l’extrem camerunès Georges-Kevin Nkoudou. El Camerun va empatar 1-1 amb Guinea dilluns al vespre amb Nkoudou donant l’assistència per a l’empat a la segona part de Frank Magri. Aquesta assistència prové d’una de les set passades clau, ja que el jugador de 28 anys va obtenir una qualificació WhoScored de 8,04.