L'atac de Niclas Fullkrug fa que el Borussia Dortmund avantatge en l'anada davant el malbaratament PSG

El Borussia Dortmund ha guanyat per 1-0 el Paris Saint-Germain a l'anada de la semifinal de la Champions al Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund han posat un peu a la final de la 2023-24 Champions League gràcies a una victòria per 1-0 sobre un malbaratament París Saint-Germain al Signal Iduna Park.

Niclas FullkrugEl final clínic de la primera part va resoldre l'anada de les semifinals a favor dels amfitrions, però el BVB va tenir la sort que els campions francesos deixin les seves botes de tir a casa, alhora que també van deixar passar nombroses ocasions per augmentar el seu avantatge.

Mentre que el PSG va rebre un impuls abans del partit amb la notícia que Nuno Mendes Estava en condicions de començar com a lateral esquerre després d'una lesió, el portuguès va quedar ràpidament assetjat per un equip de Dortmund encès.

Ataca per la dreta a través Jadon Sancho i Julian Ryerson s'estaven demostrant especialment eficaços per al BVB, que va forçar Gianluigi Donnarumma en la primera parada significativa al minut 14, però l'angle era massa ajustat Marcel Sabitzer per vèncer l'italià.

A l'altre extrem del camp, un parell de mitges oportunitats van venir i van anar per l'ex-Dortmund producte Ousmane Dembeleperò Kylian Mbappé es va quedar sense servei en gran part i no va aconseguir ni un sol intent en els primers 45.

Fullkrug acomiada el Dortmund amb el merescut lideratge

No es pot dir el mateix del seu número oposat Fullkrug, ja que, amb 36 minuts al rellotge, el talismà de Dortmund va trencar l'empat de la manera número nou.

Per a totes les seves prometedores seqüències de formació, va ser una bola per sobre la que va tallar la línia de fons del PSG, ja que Nico SchlotterbeckLa passada perfecta de polzades va arribar a Fullkrug, que va cronometrar la seva carrera a la perfecció, va fer un toc exquisit i va disparar un cop baix a la dreta de Donnarumma.

L'avantatge del Dortmund estava totalment justificat, i les coses van anar de malament en pitjor per al PSG quan Lucas Hernández es va retirar per lesió al minut 42; Luis Enrique va mantenir foc en fer un canvi ofensiu i va introduir Lucas Beraldo en un intercanvi igual per semblant.

Quan faltava un minut de temps normal, Donnarumma va tornar a negar a Sabitzer, aquesta vegada amb volea, que mantingués l'avantatge del Dortmund a un, i cap entrenador va veure la necessitat de fer cap canvi a la mitja part.

Edin TerzicEls homes de 's van tenir la gran sort d'aferrar-se al lideratge només sis minuts després del segon període, ja que tant Mbappé com Achraf Hakimi va colpejar l'interior del pal durant uns segons caòtics i nefasts.

Dembele suporta una nit lamentable contra el vell club

Kylian Mbappe del Paris Saint-Germain sembla desanimat després que Niclas Fullkrug del Borussia Dortmund marqués el seu primer gol l'1 de maig de 2024.

Aleshores, el primer va enviar un impuls punyent directament Gregor Kobelal minut 54 quan el PSG augmentava la pressió, però la pilota no entrava per als campions de França, ja que Fabià Ruiz Llavors, al minut 56, ha enviat horriblement un cop de cap ben desviat amb la major part del gol a la seva mercè.

El malbaratament no es va limitar només als campions francesos, ja que Fullkrug va rebutjar una magnífica oportunitat per a la seva segona a l'hora marcada, llançant una volea per sobre des de prop després d'un treball brillant de Sancho per arribar a la línia de fons.

Aleshores, el golejador del Dortmund es va sentir dur per no guanyar un penal després d'un lleuger cop, encara que indiscutible, a l'esquena de Mendes mentre aixecava un cop de cap, i el PSG aviat va tornar a desaprofitar oportunitats.

Dembele va ser el culpable en dues ocasions, ja que Kobel va aconseguir una lleugera mà al seu xut dèbil al minut 72, vuit instants abans que el francès disparés per sobre del travesser del brillant retallat de Hakimi.

Al minut 86, un altre cop de cap de Ruiz va netejar el travesser de Kobel, deixant els seguidors perplexos sobre com el marcador continuava amb l'1-0, i després d'evitar més atacs desdentats del PSG, els de Terzic van prendre el seu seient davant la paret groga i es va alegrar d'aconseguir un preuat èxit a l'anada.

Abans de reunir-se al Parc dels Princes dimarts vinent a la nit, Dortmund té assumptes de la Bundesliga per atendre aquest cap de setmana -acollir Augsburg dissabte-, mentre que els homes d'Enrique no tenen cap partit de la Lliga 1 marcat i tenen sis dies per trobar solucions al seu preocupant disbarat.