L’atac de Brennan Johnson a l’última hora ha vist que el Tottenham Hotspur va vèncer el Brighton

El espectacular vencedor final de Brennan Johnson veu que el Tottenham Hotspur enfonsa Brighton & Hove Albion per 2-1 per pujar als quatre primers de la taula de la Premier League.

Tottenham Hotspur va deixar increïblement tard per tornar a la victòria amb un èxit de Premier League per 2-1 Brighton & Hove Albion en un concurs de scrappy al Tottenham Hotspur Stadium.

Un concurs d’extrem a extrem ple de faltes i aturades semblava estar destinat a acabar a nivell al nord de Londres, ja que Pape Sarr va cancel·lar un merescut primer gol de Seagulls, que va arribar a través de la bota de Pascal Gross des del punt de penal.

No obstant això, amb sis minuts de descompte al tauler, el retorn Son Heung-min triat Brennan Johnson a la part posterior s’enganxa per provocar el malestar a la capital, com Ange PostecoglouEls homes de l’equip es van situar entre els quatre primers de la taula de la Premier League.

Després del seu retorn de la Copa Àfrica de Nacions i la Copa Asiàtica, respectivament, Yves Bissouma i Son van ser nomenats a la banqueta del Tottenham, però Kaoru Mitoma va tornar directament al Brighton XI en lloc dels lesionats Joao Pedro.

Ex-home de l’Arsenal Danny Welbeck també va ser recordat a l’alineació dels Seagulls, i el veterà atacant va necessitar només 40 segons per provar els guants de Guglielmo Vicariotrencant per la dreta i tallant cap a dins abans de veure el seu rínxol inclinat enrere per l’italià a tot estirat.

Els visitants van gaudir d’esperits prometedors de possessió en un primer 10 minuts, d’altra banda, esgarrifós, en què el Tottenham va sobreviure a un parell de córners primerencs, gràcies a James Maddison protegint Vicario de Welbeck després dels fets del cap de setmana passat.

Tanmateix, el Tottenham faria un embolic d’intentar jugar des del darrere al minut 16, i un episodi de pinball dins de l’àrea dels Spurs va acabar amb Micky van de Ven trepitjant el peu de Welbeck, marxant Sam Barratt sense més remei que assenyalar el lloc.

Amb l’especialista de 12 iardes Pedro absent per lesió, Gross va assumir les responsabilitats dels penals i va enviar fredament Vicario per la manera equivocada per impulsar el Brighton al lideratge, i els amfitrions no van poder argumentar que l’avantatge dels seus visitants es mereixia.

El bàndol abans tèbia de Postecoglou va respondre bé a anar enrere, però una batalla un a un entre els encès. Richarlison i Jason Steele al minut 22, el porter del Brighton va fer una bona aturada, abans Tariq Lamptey esborrat Timo Wernervaga de seguiment lluny del perill.

Tan sols quatre minuts més tard, Maddison va provar sort amb un cop curling des de la vora de l’àrea, només per veure com el seu intent brillava amb un bigoti des del dret, però la pressió alta del Brighton gairebé va tornar a donar els seus fruits al minut 29.

Després Rodrigo Bentancur va perdre la possessió a la vora de l’àrea, l’animat Mitoma va esprintar a l’espai per l’esquerra i ha intentat una rematada fora del peu -que Vicario ha igualat- i un caràcter tímid començava a fer-se evident per als frustrats hostes.

Brighton estava d’ànim benèfic al nord de Londres, regalant la possessió de manera barata en algunes ocasions, però el Tottenham no va poder treure profit abans del descans; Richarlison va llançar un xut a prop del pal desviat al minut 36, dos moments abans que Steele impedís un esforç domèstic d’una caiguda. Dejan Kulusevski.

Cap dels dos equips va fer cap modificació a la mitja part, i els presagis no eren prometedors per al Tottenham de cara als 45 segons, ja que el Brighton havia jugat 31 partits de la Premier League sense patir derrota quan liderava a la mitja part, guanyant-ne 25.

Tots els jugadors del camp del Tottenham van ocupar una posició a la meitat de Brighton mentre intentaven trencar la seqüència daurada dels Seagulls, i va arribar una bona oportunitat per a Werner al minut 53, quan l’alemany va aprofitar un lliscament de Lamptey, va esclatar dins del camp i va aconseguir el seu xut. lluny, però un desviament el va enviar a córner.

Albion va fer front a algunes jugades parades que el Tottenham els va llançar, però finalment els Spurs van trobar la marca al minut 61, ja que Lewis Dunk Ha fet bé en desviar un retallat de Sarr al pal, però el rebot ha caigut amablement perquè els senegalesos arribessin a porteria buida.

Evan Ferguson, de Brighton & Hove Albion, sembla abatut després que Brennan Johnson, de Tottenham Hotspur, marqués el seu segon gol el 10 de febrer de 2024.

L’empat de Sarr va portar la ratxa de gols de la Premier League del Tottenham a una notable ratxa de 36 partits, la segona ratxa conjunta més llarga de la història de la competició, i només per darrere dels 55 de l’Arsenal del maig del 2001 al novembre del 2002.

Les celebracions dels aficionats dels Spurs no es van apagar durant un parell de minuts més, ja que Postecoglou va enviar el Son per a la seva primera aparició des del desembre -sobre els aplaudiments del públic local-, però va ser Brighton qui va començar a forçar el problema de nou amb el Tottenham a sis i set.

Dues ocasions d’or per als Seagulls van anar i venir als minuts 76 i 78, ja que Ansu Fati Va arrossegar un xut fora del pal llunyà des d’un retallat de Mitoma abans que Van de Ven n’agafés un on fa mal negar a Buonanotte, però les gavines estaven tallant els Spurs com un ganivet a través de la mantega.

Els homes de Postecoglou aviat van recuperar una mica de control, i just quan el concurs semblava que s’acabaria amb una part del botí, una escapada dels Spurs a l’última respiració va veure que Son escollia Johnson al pal del darrere, i el gal·lès no podia faltar des de prop. .

A causa de la seva cinquena victòria a casa de la Premier League al trot, els Spurs s’han alçat per sobre de l’Aston Villa als llocs de la Lliga de Campions, mentre que el Brighton es manté vuitè, després d’haver perdut l’oportunitat de saltar als llocs europeus.

La visita del Wolverhampton Wanderers és la propera per al Tottenham el 17 de febrer, un dia abans que Brighton s’enfronti al Sheffield United, que lluita contra el descens.