L’Aston Villa de cinc estrelles bat Sheffield United a Bramall Lane

L’Aston Villa torna a la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 5-0 sobre el lluitador Sheffield United a Bramall Lane.

Aston Villa va tornar a la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 5-0 Sheffield United a Bramall Lane dissabte a la nit.

Unai EmeryEl conjunt de l’equip tenia quatre gols d’avantatge al descans gràcies a l’esforç de John McGinn, Ollie Watkins, Leon Bailey i Youri Tielemansabans Àlex Moreno va afegir un cinquè al començament del segon període.

Villa ha tornat a situar-se per sobre del Tottenham Hotspur al quart lloc, igualat a punts amb el tercer classificat, l’Arsenal i el segon classificat, el Manchester City, mentre que Sheffield United es manté al final de la divisió, a 10 punts de la seguretat de la 17a posició.

La primera mitja oportunitat del partit va arribar per Villa al minut cinc, amb una falta curta a McGinn, però el seu poderós impuls sempre pujava per sobre del travesser.

Sheffield United va tenir una gran oportunitat al minut nou quan Ben Brereton Díaz va irrompre a l’àrea de penal de Villa abans d’intentar alimentar la pilota per sota Emiliano Martínezperò el porter del Villa ha aconseguit fer l’aturada.

Aleshores, Bailey va colpejar fora del pal per l’altre extrem després d’haver aconseguit treballar una mica fora de l’àrea de penal de Sheffield United.

Villa va fer l’avançament al minut 12, però, amb McGinn amb la senzilla tasca de disparar al fons de la xarxa des de molt a prop després que l’esforç de Watkins s’hagués sortit del pal.

Defensor del Sheffield United Anel Ahmedhodzic s’estava colant i gairebé elimina el perill, però el rebot al pal va donar a McGinn l’oportunitat de posar el seu equip per davant.

Villa va doblar el seu avantatge al minut 16, amb Watkins en una passada Douglas Luiz abans de disparar a la cantonada més llunyana de la xarxa.

Dos es van convertir en tres al minut 20, amb el Sheffield United obert de nou una vegada més, i una jugada brillant de l’equip va acabar amb Bailey col·locant amb cura la pilota a la cantonada superior després de poder regatejar a l’àrea.

El porter del Sheffield United Wes Foderingham va fer bé en mantenir-se fora Ezri Konsa al minut 26, abans que Tielemans hagués rematat de cap fora de la línia al minut 29.

Tot i això, Tielemans no s’ha equivocat amb el córner resultant, amb el fort cop de l’internacional belga que va colpejar la part inferior del travesser i va caure al fons de la xarxa, fet que va fer que diversos aficionats del Sheffield United decideixin abandonar l’estadi.

Watkins va fer un bucle per sobre del travesser de Sheffield United al minut 33, i els dos equips van baixar pel túnel amb el 4-0, i els Blades necessitaven un petit miracle per capgirar el partit en el segon període.

L’afició del Sheffield United hauria estat buscant una millora a l’inici de la segona part, però Villa ha aconseguit un cinquè al minut 47 per mitjà de Moreno, que ha llançat una centrada de Watkins al fons de la xarxa.

Jayden Bogle va aixecar un just després de la porteria del Villa al minut 51, amb ànims irònics arribats de l’afició local, ja que finalment el seu equip va tenir un moment positiu al darrer terç.

Villa es trobava a l’altura, amb els jugadors clarament conservant energia per als partits que quedaven, i a Sheffield United li costava molt treure res destacat.

Foderingham va fer una aturada intel·ligent per negar Moussa Diaby al minut 72, abans que Sheffield United tingués un parell d’ocasions d’or per marcar al minut 77, amb Martínez fent aturades intel·ligents per negar. Gustavo Hamer i Jack Robinson després d’un pinball dins de la caixa.

Debutant Morgan Rogers va escombrar un per Villa al final, abans del Sheffield United Vinicius Souza es va anul·lar un gol tardà per fora de joc, que va resumir una tarda difícil per als locals.

Villa centrarà ara la seva atenció a la FA Cup, preparant-se per rebre el Chelsea per a una repetició de quarta ronda dimecres a la nit, abans d’acollir el Manchester United a la Premier League diumenge vinent.

Sheffield United, per la seva banda, buscarà recuperar-se de la forta derrota quan viatgen a Luton Town dissabte vinent.