L'Arsenal s'uneix al club exclusiu de la Premier League amb la victòria del Brentford

L'Arsenal es converteix en el quart equip que guanya els vuit primers partits de la Premier League d'un any natural amb la seva victòria per 2-1 sobre el Brentford dissabte al vespre.

Arsenal va entrar en un club exclusiu de la Premier League de quatre equips gràcies al seu espectacular triomf per 2-1 Brentford dissabte al vespre.

Els Gunners van donar la benvinguda als Bees als Emirats sabent que pujarien al capdamunt de la taula amb els tres punts abans que Liverpool i Manchester City s'enfrontessin a la deliciosa mostra de diumenge.

Mikel ArtetaEls homes també tenien una mica de venjança a la ment, després d'haver estat víctimes d'un empat incorrectament permès en l'empat 1-1 de l'any passat amb el Brentford, a qui ja havien derrotat per 1-0 al Gtech Community Stadium de la Premier League i Copa EFL aquesta temporada.

Després de marcar 31 gols en els set primers partits de la Premier League del 2024, l'Arsenal va començar la seva aposta per un altre èxit contundent de manera perfecta, ja que Arròs Declan se'n va anar cap a casa Ben WhiteEl lliurament de la seva sisena vaga de màxima categoria de la temporada.

Els aficionats van començar a deixar els seus seients a mesura que s'acostava l'interval, però en el temps de descompte de la primera part, Aaron Ramsdale – començar de nou els no elegibles David Raya – va trigar massa a aclarir la pilota i va ser carregat per Yoane Wissaels esforços del qual van ser recompensats amb un nivelador de Brentford.

Els esforços de l'Arsenal per recuperar el seu esvelt avantatge a la segona meitat sovint van ser infructuosos, i Brentford va crear dues obertures prometedores, però Ramsdale va esmenar el seu error a la primera part amb dues aturades superiors per negar. Ivan Toni i Nathan Collins.

No obstant això, amb 86 minuts al tauler, un altre lliurament puntual de les blanques va tenir els diners Kai Havertzel cap del qual va volar al sostre de la xarxa fora de Mark Flekkenla palma de la mà per enviar l'Arsenal al cim.

A més de recuperar la seva perxa de la Premier League, els tres punts dels Gunners significa que són només el quart equip de la història de la competició que guanya cadascun dels seus vuit primers partits d'un any natural.

L'equip del Manchester United de la temporada 2008-09 va ser el primer equip a fer-ho en el camí cap a la seva tercera corona consecutiva, mentre que el Liverpool també va gestionar la gesta durant la seva temporada 2019-20 triomfal i afectada per la COVID-19.

Un any més tard, el Man City també va començar el 2021 amb 13 victòries consecutives a la Premier League, la qual cosa significa que tots els equips anteriors que s'han imposat en els seus vuit primers partits de l'any natural a la competició han aixecat el trofeu.

L'entrenador de l'Arsenal, Mikel Arteta, fotografiat el 9 de març de 2024

Amb un avantatge d'un punt davant el Liverpool i dos punts d'avantatge sobre el Man City, l'Arsenal es mantindrà en el primer lloc al tancament del partit aquest cap de setmana si els seus dos rivals del títol tenen un punt mort diumenge a la tarda.

En la seva roda de premsa posterior al partit, quan li van preguntar quin era el secret per guanyar vuit partits seguits de la Premier League, Arteta va tornar a destacar l'anhel de “més” del seu equip i no estar mai del tot satisfet amb les seves exhibicions.

“Hi ha moltes qualitats que necessites per guanyar tants partits en aquesta lliga i la manera com ho hem fet, però es tracta de la coherència, com has esmentat, i de no estar satisfet i disposat a fer més, i també tenir les qualitats per guanyar en un context diferent perquè cada partit requerirà un procés diferent, una història diferent i l'equip avui ha demostrat una de diferent”, va dir l'espanyol.

Arteta també va elogiar la “increïble” reacció de Ramsdale al seu malson de la primera meitat, però el seu homòleg Thomas Frank va afirmar que Havertz hauria d'haver estat expulsat abans de convertir el seu vencedor.

Els Gunners es dirigeixen ara al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions de dimarts contra el Porto, que arriba als Emirats amb un avantatge d'1-0 per protegir-se de l'anada fa tres setmanes.