L’Arsenal i Saka creen història en la victòria contra el Newcastle United

L’Arsenal i el Bukayo Saka aconsegueixen gestes importants en la victòria dominant per 4-1 de dissabte al Newcastle United a l’Emirates Stadium.

Arsenal i Bukayo Saka va aconseguir dues gestes impressionants en la victòria de dissabte per 4-1 Newcastle United.

Després de ser derrotat per poc pel Porto a mitja setmana, l’Arsenal va emetre una resposta contundent en el seu retorn a l’acció de la Premier League dissabte.

Els Gunners van avançar dos gols al descans gràcies a a Sven Botman propi gol i a Kai Havertz esforç

Saka i Jakub Kiwior va trobar la xarxa en el segon període per posar el partit fora de dubte, davant l’antic migcampista de l’Arsenal Joe Willock va aconseguir un consol tardà per als Magpies.

La victòria de l’Arsenal va assegurar que el tercer classificat acabarà el cap de setmana a un punt del Manchester City en segona posició i a dos punts del líder Liverpool.

La victòria també va ajudar Mikel ArtetaL’equip de crear un tros de la història convertint-se en el primer equip a marcar dos o més gols en set parts consecutives de futbol de la Premier League.

Gabriel Martinelli i Leandro Trossard va iniciar aquesta sèrie de gols quan van trobar la xarxa en el segon període de la victòria de l’Arsenal per 3-1 contra el Liverpool a principis d’aquest mes.

Després van marcar en les dues parts de victòries per 6-0 i 5-0 sobre el West Ham United i el Burnley respectivament, abans de repetir la gesta en la reunió a casa de dissabte amb el Newcastle.

Mentrestant, Saka també va aconseguir una gesta notable en la victòria per 4-1, ja que es va convertir en el primer jugador anglès que va marcar en cinc partits consecutius de la Premier League per a l’Arsenal des de llavors. Ian Wright va trobar la xarxa en set partits consecutius de primer nivell entre setembre i novembre.

Valentino Livramento del Newcastle United en acció amb el Bukayo Saka de l'Arsenal el 24 de febrer de 2024

L’internacional d’Anglaterra va registrar set gols en aquests cinc partits, inclosos els doblets en les reunions fora de casa amb el West Ham United i el Burnley.

En total, Saka ha marcat 13 gols en 25 aparicions a la Premier League aquesta temporada, sis més que el segon màxim golejador de l’Arsenal, Leandro Trossard.

La forma recent de l’Arsenal a l’últim terç els ha portat a 62 gols a la Lliga per a la campanya 2023-24, que és només un tímid dels màxims golejadors del Liverpool.

Tindran l’oportunitat de sumar més gols quan s’enfrontin a l’equip amb el pitjor balanç defensiu en la trobada de dilluns que ve amb el Sheffield United.