L’Arsenal i el Man United van donar un cop a la persecució de Joshua Zirkzee?

L’Arsenal i el Manchester United pateixen un cop en la seva persecució de Joshua Zirkzee, ja que es revela que la seva clàusula de rescissió només la pot activar l’antic club Bayern de Munic.

Arsenal i Manchester United han patit un cop en el seu rumorejat interès Bolonya davanter Joshua Zirkzeeque ha estat valorada en 50 milions de lliures.

Després d’arribar a l’Estadi Renato Dall’Ara per 8,5 milions d’euros (7,3 milions de lliures esterlines). Bayern de Munic el 2022, Zirkzee ara ha començat la seva segona temporada al club.

Sota la direcció d’un gerent emergent Thiago MottaZirkzee ha estat un dels davanters destacats de la Sèrie A aquesta temporada, ja que Bolonya persegueix un improbable final entre els quatre primers.

Els rossoblus pateixen actualment un descens de forma, però segueixen entre els set primers, a només dos punts de la Fiorentina, quarta.

La solidesa defensiva ha estat la clau del seu èxit, però els set gols de Zirkzee a la Lliga representen poc menys d’un terç del total de Bolonya fins ara.

El jove de 22 anys també va ser fonamental en la seva memorable victòria per 2-1 a l’Inter de Milà a la Copa d’Itàlia a finals del 2023, establint els seus dos gols en la pròrroga per marcar una famosa victòria des de darrere a Sant Siro.

Enmig de l’interès de la Premier League, el director esportiu de Bolonya i antic davanter Marco Di Vaio ha dit Gazzetta dello Sport que una clàusula d’exoneració del contracte de Zirkzee només pot ser activada pel seu antic club el Bayern.

Es creu que aquesta clàusula és de 34 milions de lliures, però després de gastar molt en Harry Kane durant l’estiu, és poc probable que el Bayern torni a gastar una gran quantitat en un altre davanter.

Per tant, per a altres clubs, Bolonya ha valorat Zirkzee en 50 milions de lliures esterlines, la qual cosa podria posar un preu a l’Arsenal i al Man United d’un moviment per a l’holandès.

Els Gunners estan patint actualment, principalment a causa d’un atac fallit que només ha marcat cinc gols en set partits.

Això ha contribuït a només una victòria en aquest temps, així com tres derrotes consecutives després de Nadal.

Gabriel Jesús Ha rebut crítiques especialment, ja que el brasiler només ha marcat tres gols a la Premier League en 15 partits aquesta temporada, ja que s’intensifiquen els rumors que l’Arsenal podria fitxar un altre davanter.

El Man United també s’ha mantingut en atac aquesta temporada, marcant només 24 gols en els seus 21 partits de lliga fins ara.

No obstant això, després de necessitar 15 partits per marcar el seu primer gol a la Premier League, el fitxatge d’estiu Rasmus Hojlund Sembla que està trobant els seus peus, després d’un altre bon atac contra el Tottenham Hotspur diumenge.