L’Arsenal “confiat que Declan Rice ha evitat una lesió isquiotibial”

Segons els informes, l’Arsenal confia que Declan Rice no ha patit cap dany greu als isquiotibials després de ser retirat a principis de la victòria de dissabte contra el Crystal Palace.

Arròs Declan S’ha informat que ha evitat qualsevol dany durador als isquiotibials després de treure’l ArsenalVictòria per 5-0 sobre el Crystal Palace dissabte.

El rècord de fitxatge de l’Arsenal es va retirar amb poc menys de 20 minuts per al final després de les queixes d’uns isquiotibials ajustats el cap de setmana.

Com que els Gunners ja tenien 3-0 per davant en aquella etapa, Mikel Arteta s’hauria sentit més còmode en protegir un jugador que molt poques vegades es perd un minut a la Premier League.

Rice s’ha perdut només 73 minuts d’acció a la lliga en el que va de temporada, després d’haver començat tots els partits de l’impuls del títol de l’Arsenal fins ara.

Gran part d’això es va produir quan el jugador de 25 anys va ser expulsat a la mitja part del derbi del nord de Londres contra el Tottenham Hotspur al setembre.

Després de perdre’s la victòria de la Copa EFL contra Brentford els dies posteriors, Rice ha estat sempre present, amb el seu únic temps de descans a Anglaterra, i quan va començar a la banqueta a la seva Lliga de Campions, amb una goma morta contra el PSV Eindhoven.

El Evening Standard afirma que l’Arsenal confia que el migcampista estarà disponible per participar en la seva propera sortida a Nottingham Forest la setmana vinent.

Rice serà avaluat pel personal mèdic del club, però després d’haver estat eliminat de la FA Cup a principis d’aquest mes, l’equip de l’Arsenal té més temps per descansar i preparar-se per a la seva pròxima sortida a la lliga.

El club va aprofitar aquest descans prolongat donant als jugadors un dia de descans dilluns després de la sessió de recuperació posterior al partit del cap de setmana.

La derrota de la tercera ronda de la Copa davant el Liverpool a principis de gener fa que l’Arsenal no estigui en acció aquest cap de setmana, i no s’enfrontarà a Forest fins dimarts vinent.

La forma física de Rice també és primordial atès que actualment no hi ha gaire reserva per a Arteta per triar al mig del camp.

Jorginho va ser l’única altra opció de migcampista a la banqueta dels Gunners en el enfrontament amb el Palace, amb Fabio Vieira i Thomas Partey fora ferit, i Mohamed Elneny en servei internacional amb Egipte.