Lamine Yamal, Pau Cubarsi ajuden el Barcelona a crear la història de la Champions

El Barcelona es converteix en el primer equip de la història de la Lliga de Campions a titular dos jugadors de 17 anys o menys en un partit de ronda eliminatòria.

Barcelona es va convertir en el primer equip Champions League història per començar dos jugadors de 17 anys o menys en un partit eliminatoris de la competició dimarts a la nit.

Lamine Yamala l'edat de 16 anys i 243 dies, se li va donar el guany de cap a la dreta pel conjunt català contra Nàpolsi va jugar els 90 minuts complets del que va resultar ser un èxit a casa per 3-1 Xavicostat de.

Cubarsi també va jugar tot el partit al mig de la defensa, amb l'espanyol de 17 anys i 50 dies.

El Barcelona va empatar 1-1 amb el Nàpols abans del partit de tornada, i es va reservar el seu lloc als quarts de final de la competició gràcies a una victòria global per 4-2.

El conjunt català es va convertir en el primer equip de la història de la Lliga de Campions a titular dos jugadors de 17 anys o menys en un partit eliminatori de la famosa competició.

Fermí López, Joao Cancelo i Robert Lewandowski estaven al marcador del Barcelona, ​​que ha passat a aquesta fase de la competició per primera vegada des del 2020.

Yamal ha estat un jugador fonamental per al conjunt de Xavi aquesta temporada, amb 38 partits en totes les competicions, sis gols i set assistències en el procés.

Cubarsi, per la seva banda, ha disputat 12 partits amb el primer equip la temporada 2023-24, i ha començat cadascun dels set últims partits del seu equip a la màxima categoria del futbol espanyol.

“Cubarsi és un nen molt racional, un noi humil, tranquil, amb els peus a la terra. Té un futur increïble, probablement estem buscant un central que jugarà al màxim nivell durant els propers anys”, ha dit Xavi als periodistes. arran de l'enfrontament amb el Nàpols dimarts.

Fermín López del Barcelona celebra el seu primer gol amb els seus companys el 12 de març de 2024

“El pols no em puja quan Cubarsi té la pilota. Aquest és el millor resum per a ell.

“Cubarsi no es posa nerviós. Està molt tranquil, la seva sortida de pilota és brutal, fa pausa, genera jugades d'atac, enllaça amb interiors i davanters. És un espectacle veure'l jugar”.

Mentrestant, Cubarsi ha afegit: “Avui és un dels dies més feliços de la meva vida. Estem a quarts de final després de quatre anys, tots estem molt contents amb la feina que hem fet en el partit. És un honor fer la meva Lliga de Campions. debuta guanyant el premi Man of the Match i arribant als quarts de final.

“Jugo amb calma, fent el que sé què fer. Intento ajudar l'equip i estic content amb el partit. Estic molt content amb el partit. M'agrada jugar la pilota des de darrere com ho he fet. sempre fet al Barça, i anant al 100% a guanyar duels”.

S'espera que tant Yamal com Cubarsi mantinguin els seus llocs a l'equip titular quan el Barcelona torni a l'acció de la Lliga fora de l'Atlètic de Madrid diumenge a la nit.