La ratxa sense guanys del playoff dels Miami Dolphins té 23 anys

Els col·lapses de finals de temporada s’han convertit en la norma per als Miami Dolphins durant les últimes dues dècades. Els seus problemes es van mostrar plenament l’any passat, ja que van perdre cinc dels seus últims sis partits de temporada regular després de començar 8-3, i es van esvair a la ronda de comodís dels playoffs. Hi havia esperança que el 2023 fos diferent, ja que l’equip semblava un aspirant al Super Bowl de setembre a desembre.

Els Miami Dolphins no han guanyat cap partit de playoffs des de l’any 2000

Però van demostrar ser els “Same Ol’ Dolphins”, perdent tres dels seus últims cinc partits de temporada regular i cedint la corona de la divisió a un equip que una vegada tenia un 15% de possibilitats d’arribar als playoffs. L’atac que abans va batre rècords i semblava imparable va aconseguir marcar un total de cinc touchdowns en els seus últims tres partits, i la defensa va ser una closca per si mateixa al final de la temporada a causa d’una brutal erupció de lesions.

Tot va culminar amb una demostració decebedora en el seu enfrontament de wild card contra els Chiefs dissabte a la nit. A part d’una gran jugada, l’atac de Miami no va fer gaire res contra la defensa de Kansas City. A part del touchdown de 53 iardes que va acabar sent l’única puntuació dels Dolphins durant la nit, l’atac va reunir només 183 iardes totals durant la nit. Han anat 1 d’11 en el tercer descens, i han comès l’única pèrdua dels primers 59 minuts amb una intercepció de Tua Tagovailoa al primer quart.

Tot va resultar en una derrota per 26-7 per als Dolphins, i augmenta la seva ratxa sense victòries als playoffs a 23 anys i comptant.

Els caps avancen, els dofins s’enfronten a preguntes

L’última victòria dels playoffs de Miami es va produir el 30 de desembre de 2000. Van jugar contra els Indianapolis Colts, que eren els seus rivals de divisió en aquell moment, i van guanyar en una pròrroga en una carrera de Lamar Smith que va segellar la victòria. Des d’aleshores només s’han classificat per als playoffs cinc vegades i han perdut a la primera ronda en cadascuna d’aquestes ocasions.

Els Chiefs hauran d’esperar els resultats de la resta del cap de setmana per veure amb qui jugaran la setmana vinent.

Els Dolphins entraran en una temporada baixa plena de preguntes després d’un altre final decebedor de la temporada després de començar 11-4.