La desfilada de comiat de Jurgen Klopp comença amb la golejada de la Copa FA de Norwich City

La sortida de Jurgen Klopp al Liverpool comença amb una victòria per 5-2 sobre el Norwich City a la quarta ronda de la FA Cup.

Jurgen Klopp‘s Liverpool El partit de sortida va començar amb una victòria contundent per 5-2 Ciutat de Norwich a la quarta ronda de la FA Cup a Anfield.

El mític entrenador dels vermells, que fa dos dies va anunciar que deixaria el club al final de la temporada, va ser testimoni Curtis Jones, Darwin Núñez, Diogo Jota, Virgil van Dijk i Ryan Gravenberch trencar la línia de fons de les Canàries, el joc descuidat del qual des del darrere va contribuir a la seva caiguda.

L’espatlla de Ben Gibson i a Carlos Sainz el criador va donar David WagnerEls homes d’un parell d’esperança, però les forces ofensives del Liverpool van superar còmodament els seus homòlegs del campionat, i Watford o Southampton, que van empatar 1-1 a Vicarage Road, els esperen a la cinquena ronda.

En el primer partit dels Reds des que Klopp va deixar caure la seva bomba de dimissió, el migcampista de 19 anys James McConnell va ser la seva primera sortida per als gegants de Merseyside, que també van donar la benvinguda Trent Alexander-Arnold i Dominik Szoboszlai torna a la plantilla de la jornada després dels problemes de lesió.

Després d’una interpretació especialment apassionada de You’ll Never Walk Alone va fer somriure a la cara de Klopp, el Liverpool va agafar ràpidament el control de l’empat i va tornar a posar Norwich al seu propi tercer defensiu des del primer moment.

El sense gols Joe Gómez va tenir el primer golejador al minut cinc, però es va mantenir a l’espera d’obrir el seu compte del Liverpool mentre el seu recorregut de llarga distància es va desviar, cinc instants abans que Núñez s’apropés amb un instintiu cop curling, que va retallar el pal i va rebotar.

L’inevitable primer gol del Liverpool va arribar aviat al minut 16, i tots els aplaudiments van ser per a l’adolescent McConnell, que va escollir la carrera de Jones amb una centrada perfecta al pal posterior, on el seu compatriota estava a punt per guiar un cop de cap tranquil. a través de la porteria i cap a la cantonada.

El plaer es va convertir en desesperació per als fidels d’Anfield només sis minuts més tard, però, en contra de la ratxa de joc, Norwich va empatar a través de Gibson, que es va trobar amb un Gabriel Sara córner al pal proper i va aconseguir llançar la pilota Alisson Beckerarriba per la part superior de l’espatlla.

No obstant això, només van passar sis minuts més perquè es recuperés l’avantatge del Liverpool, ja que després de recuperar la pilota a mitja línia, Conor Bradley va fer una tempesta amunt del terreny de joc, arrossegat Kenny McLean fora de posició i va alimentar Núñez, que va agafar un toc abans de trobar amb aplom l’angle inferior.

La premsa del Liverpool estava ofegant un equip de Norwich que estava fent un àpat dels seus intents de jugar des del darrere, i els homes de Wagner van tenir la sort d’evitar perdre dos gols als minuts 31 i 32, ja que Cody Gakpo abans havia perdut una mainada Grant Hanley va fer un bloqueig heroic per evitar que l’atac de Gravenberch s’enfilés.

La resistència de Norwich es va trencar de nou als vuit minuts del segon període, però, i va ser el golejador Gibson qui va passar d’heroi a zero, intentant retallar una passada llarga però només va dirigir la pilota directament al camí de Jota, i el portuguès ni tan sols ho va fer. cal fer un toc abans d’estavellar-se a casa baix a la porteria.

Fins i tot amb l’empat gairebé desaparegut, Klopp va cridar a la cavalleria des de la banqueta, i dos dels substituts dels vermells es van combinar per aconseguir el cinquè gol del partit al minut 63, mentre Van Dijk va guiar el córner de Szoboszlai al fons de la xarxa.

Norwich baixava balancejant, però, i només un moment després d’a Christian Fassnacht El gol va ser descartat per fora de joc, Sainz va conduir a l’interior del camp i va llançar un tronador final de 20 iardes fora de l’abast d’Alisson, després que Van Dijk, que pedalava enrere, li va permetre treure el seu xut.

Es va fer una magnífica doble aturada del porter de Norwich George Long per evitar que Gravenberch i Jota recuperessin l’avantatge de tres gols dels locals al minut 79, però el primer es compensaria en el temps de descompte.

No content de declarar-se a quatre, el Liverpool va fer una mostra de cinc estrelles quan la creu de Bradley va rebotar a terra i en el camí de Gravenberch, que no va poder fallar amb un cop de cap des de pocs metres.

Els homes de Klopp ara tenen un enfrontament de la Premier League amb el Chelsea a l’agenda de dimecres, mentre que Norwich té uns dies per esperar abans d’acollir el Coventry City en la batalla del campionat del proper dissabte.