Kudus, l'estrella de l'equip de la setmana de la Premier League

Després de tres setmanes, el cap de setmana de Setmana Santa va tornar una llista completa d'accions emocionants de la Premier League. Aquí, hem fet una ullada als actors més destacats de la ronda, amb Burnley, Brighton, Brentford, Chelsea, Manchester City, West Ham, Sheffield United i Fulham tots representats al nostre XI.

El porter del Burnley, Arijanet Muric, va fer dissabte el seu segon inici de lliga de la temporada a Stamford Bridge. El jove de 25 anys, que va fer una bona actuació en la victòria dels Clarets sobre el Brentford abans del descans internacional, va millorar aquesta puntuació aquí. Muric va fer 11 aturades en total, mentre que també va fer tres reclamacions altes i una entrada per endur-se a casa una qualificació WhoScored de 8,63.

El defensor de la República d'Irlanda, Dara O'Shea, va marcar el seu segon gol de la Premier League quan Burnley va aconseguir un merescut punt contra el Chelsea dissabte. O'Shea també va contribuir amb una entrada, una intercepció, quatre saques i dos blocs per guanyar-se una qualificació WhoScored de 7,91.

El Brighton pot haver perdut per poc a Anfield diumenge a la tarda, però el capità dels Seagulls, Lewis Dunk, es guanya un lloc al nostre equip de la setmana. En una forta exhibició defensiva, el jugador de 32 anys va guanyar quatre duels aeris, va fer un placatge, tres intercepcions, vuit despatxos i tres bloquejos per aconseguir una qualificació WhoScored de 7,72.

El defensa del Brentford, Kristoffer Ajer, va marcar gols en partits de la Premier League consecutius quan va aconseguir l'empat tard i tardà dels Bees contra el Manchester United dissabte al vespre. L'atac d'Ajer al minut 98 va seguir una sòlida demostració defensiva en la qual el noruec va fer dues entrades, una intercepció, tres despatxos i tres victòries aèries per registrar una valoració WhoScored de 7,62.

El nombre de gols de Cole Palmer amb el Chelsea a la Premier League aquesta temporada va superar els 20 quan va marcar els dos gols dels blaus en el seu empat amb el Burnley dissabte. Palmer ha marcat o assistit en els seus últims tres partits de lliga i cinc dels seus últims sis. El jove de 21 anys va trobar la xarxa contra els Clarets amb dos de nou intents de porteria, mentre que també va fer cinc passades clau i va completar tres regates en el seu camí cap a una valoració WhoScored de 9,20.

L'enfrontament pel títol de diumenge entre el Manchester City i l'Arsenal potser no va estar a l'altura de la facturació, però això no va impedir que Rodri fes una altra exhibició formidable al mig del parc. El número 16 del City va completar un total de set regates contra els Gunners, almenys quatre més que qualsevol altre jugador al terreny de joc. Rodri també va fer tres passades clau, 10 pilotes llargues precises, una entrada i una despesa per obtenir una qualificació WhoScored de 8,25.

El migcampista del Burnley Josh Cullen va marcar dissabte el seu primer gol de la Premier League amb una mica d'estil a Stamford Bridge, quan va llançar una volea a casa des de fora de l'àrea per igualar els visitants a només dos minuts de la segona part. Cullen, que també va fer una intercepció i tres passades clau, després va donar l'assistència a Dara O'Shea per empatar per als Clarets al minut 81.

Amb una qualificació WhoScored de 9,34, l'estrella del West Ham Mohammed Kudus és el nostre jugador de la Premier League de la setmana després de la seva actuació contra el Newcastle. Tot i que finalment va estar en el bàndol perdedor al St James' Park, Kudus va ser fonamental en tot el que els Hammers van fer bé, ja que es van avançar 3-1 poc després de la mitja part. L'antic home de l'Ajax va marcar i va assistir per primera vegada en un partit de la Premier League, alhora que també va fer cinc tacles, dues passades clau i sis regates encertats en una exhibició individual sensacional.

El cedit del Sheffield United, Ben Brereton, va marcar quatre gols en cinc aparicions a la lliga amb els Blades quan va aconseguir un doblet contra el Fulham dissabte. El jugador de 24 anys va posar els amfitrions per davant al cap de 58 minuts, abans de convertir-se en proveïdor d'Oliver McBurnie 10 minuts després i afegir el tercer dels amfitrions dos minuts més tard. L'atacant xilè també va fer dues tacles, una despesa, dos taps i una passada clau per aconseguir una qualificació WhoScored de 8,90.

Al nostre equip de la setmana s'uneix a Ben Brereton el company Oliver McBurnie, amb qui el primer es va combinar amb tanta eficàcia en el sorteig de dissabte amb el Fulham. Igual que Brereton, McBurnie va marcar i va assistir contra els blancs, ja que va establir el primer gol de l'equip local abans de restablir el marcador 10 minuts després amb només el seu cinquè gol de la temporada a la Lliga. McBurnie també va guanyar un total de vuit duels aeris, va fer dos tacles i dues despatxos per endur-se a casa una qualificació WhoScored de 8,69.

Al costat contrari a Bramall Lane hi havia el davanter del Fulham Rodrigo Muniz, que ha estat una revelació les últimes setmanes. El brasiler, de 22 anys, va continuar la seva notable forma golejadora d'una manera espectacular, trobant la xarxa amb un esforç acrobàtic en el temps de descompte per ajudar els visitants a un punt. Aquell cop va ser el vuitè de Muniz en els seus últims vuit partits de lliga; cap jugador de la Premier League ha marcat més des de principis de febrer que l'home del Fulham.