Klopp es mereix el reconeixement del “gran moment” contra el Bournemouth

Jamie Redknapp ha destacat un “gran moment” durant la derrota del Liverpool per 4-0 contra el Bournemouth amb Jurgen Klopp “que mereix crèdit”.

Els vermells no s’han posat en marxa durant la primera part i el partit ha estat sense gols a la mitja part.

Darwin Núñez, que va marcar un doblet al Vitality Stadium, va començar el partit a l’esquerra dels tres davanters de Klopp, però després de l’interval semblava que estava operant pel mig.

Aquesta va ser una decisió tàctica del nostre tàctic alemany que l’ex-Red Redknapp creu que va guanyar el partit al Liverpool: veure’ls amb cinc punts d’avantatge al capdavant de la Premier League.

Redknapp va dir a Sky Sports (a través de The Boot Room).

El nostre número 9 no va veure gaire la pilota durant la primera meitat, però va cobrar vida després del descans amb el seu físic i la seva voluntat de córrer darrere causant estralls entre la línia de fons del Bournemouth.

Va posar els vermells en marxa només tres minuts després de la segona part i va segellar els tres punts en el temps de descompte amb una volea brillant després que Diogo Jota també hagués anotat un doblet.

Núñez ara suma 10 gols i 10 assistències aquest mandat (en totes les competicions) i ha millorat molt des que va entrar al club l’estiu passat.

El jove, de 24 anys, encara té molta feina per fer, i esperem veure’l seguir desenvolupant-se a Merseyside.