Kevin De Bruyne empata amb Wayne Rooney a la llista d’assistència de tots els temps de la Premier League

Kevin De Bruyne iguala el recompte d’assistència de Wayne Rooney a la Premier League després d’establir el guanyador del temps de descompte d’Oscar Bobb en la victòria del Manchester City per 3-2 contra el Newcastle United.

Kevin De Bruyne ha igualat Wayne RooneyRecompte d’assistència de la Premier League després de la configuració Manchester CityVa guanyar el temps de descompte en la victòria de dissabte per 3-2 contra Newcastle United al parc de Sant Jaume.

El creador de joc va ser presentat des de la banqueta de substituts quan faltaven uns 20 minuts de temps normal i va tenir un impacte immediat, marcant l’empat del City abans de registrar una assistència per al guanyador del partit. Oscar Bobb.

El Man City va entrar a la mitja part 2-1 per darrere amb dos gols en dos minuts Alexandre Isak i Anthony Gordon Ràpidament va donar la volta al joc per als Magpies després d’un audaç obertura de taló Bernardo Silva just abans de la mitja hora.

Els campions van girar el cargol després del descans, però, i De Bruyne va fer un esforç amb els peus laterals per restablir la paritat als 74 minuts, abans de produir una passada que va dividir la defensa per preparar Bobb, que va mostrar un excel·lent joc de peus i compost per marcar un espectacular guanyador al minut 91.

L’assistència de De Bruyne per a Bobb va ser la seva 103 a la Premier League, el que el va situar a l’igual que l’antic davanter del Manchester United Rooney al tercer lloc de la llista d’assistència de tots els temps de la divisió.

El belga s’ha avançat una Frank Lampard (102) en el cinquè lloc, i ara està vuit per darrere Cesc Fàbregas en segon lloc amb 111 assistències, mentre que Ryan Giggs segueix per davant amb 162 assistències per al Man United.

De Bruyne, que s’ha recuperat recentment d’una lesió als isquiotibials de llarga durada, va expressar la seva alegria després de marcar la seva primera aparició a la Premier League durant cinc mesos amb dues contribucions de gol per inspirar als Citizens una emocionant victòria a St James’ Park.

“Va ser una bogeria! Em vaig trobar a faltar això, ja ho saps”, va dir De Bruyne als periodistes via mancity.com. “És el que és. Vaig tenir una gran lesió i necessitava temps. Vaig gaudir i vaig treballar molt.

“Venir aquí a aquest estadi, aquest entorn, va ser més força de voluntat que res, va ser una bogeria. És més força de voluntat que agudesa.

“Sé que no puc fer això durant 90 minuts de moment. Puc fer un torn de 20-25 minuts a tot ritme. No pot ser millor que això.

“Vindre aquí, és un terreny difícil. Tothom estava content per mi amb tot el que ha passat. Volem tornar a intentar competir per la lliga. Per guanyar aquí és un partit dur, així que és important”.

De Bruyne ha elogiat el moviment de Bobb pel seu objectiu i també s’ha obert sobre com es va enfrontar durant un llarg període al marge.

“La meva manera de jugar, són assistències. Evidentment, també és fantàstic marcar un gol. La passada és bona. La carrera d’Oscar [Bobb] és increïble”, ha afegit De Bruyne. “El control a aquest ritme i donar la volta al porter és superior. Si no corre, no puc passar, ell em dicta què puc fer.

“No sé què esperar. Mai vaig viure aquesta situació en els meus 14 anys al futbol, ​​estar fora. Quan jugues tot el temps, és difícil fer coses diferents. Crec que he descobert algunes coses i Espero poder mantenir-ho.

“Sincerament, no ha estat difícil [being sidelined]. El començament és un gran cop. Però no sóc una persona que s’atura i pensa en el que no podria haver passat. Estic content de tornar i de competir.

“Sé que he de seguir fent el que faig i treballar dur i tenir nitidesa. Tant de bo pugui aconseguir la trajectòria ascendent”.

La victòria del Man City els ha traslladat al segon lloc de la taula de la Premier League i a dos punts del líder Liverpool, que es desplaçarà a Bournemouth una setmana diumenge vinent.