Kalvin Phillips expulsat en la derrota del West Ham United a Nottingham Forest

Taiwo Awoniyi i Callum Hudson-Odoi marquen els gols mentre el Nottingham Forest va guanyar per 2-0 el West Ham United de 10 jugadors dissabte a la tarda.

Taiwo Awoniyi i Callum Hudson-Odoi va marcar els gols com Bosc de Nottingham va registrar una victòria per 2-0 sobre 10 homes West Ham United a la Premier League dissabte a la tarda.

El resultat ha fet que Forest pugi a la 15a posició de la taula, ara cinc punts per sobre de la zona de descens, mentre que la novena derrota a la Lliga del West Ham de la campanya els ha deixat en vuitè, cinc punts per darrere del sisè, Manchester United.

David MoyesL’equip ha perdut els tres últims a la lliga, mentre que no ha guanyat cap competició des de finals de desembre, quan va vèncer l’Arsenal a la màxima categoria d’Anglaterra.

El primer xut del partit va arribar Antoni Elanga al sisè minut, però el porter del West Ham ha mantingut brillantment el seu esforç Alfons Areola.

Els dos equips tenien dificultats per posar-se en marxa al Camp de la Ciutat, amb un partit mancat de qualitat, però Kalvin Phillips va veure un gol baix pel porter del Forest al minut 28 abans que Areola es veiés obligat a negar. Morgan Gibbs-White.

Forest va aconseguir fer el gran avenç en les fases finals del primer període, però, amb Awoniyi clínicament trobant el fons de la xarxa després d’una defensa tènue dels Hammers.

El West Ham estava fent tot el possible per trobar oportunitats al City Ground, amb la majoria del seu fort treball provinent de Mohammed Kudusperò estava lluitant per produir un lliurament de qualitat a la caixa Forest.

James Ward-Prowse Va tenir l’oportunitat d’empatar el marcador des d’un tir de falta, però el seu esforç sempre va fallar, cosa que resumia la qualitat que es mostrava per part de Moyes a la tarda.

A continuació, Hudson-Odoi va crear una oportunitat per a Awoniyi en el període següent, però el seu cop de cap s’havia acabat, amb Forest encara avançant 1-0 cap als darrers 20 minuts d’acció.

La tarda va anar de mal en pitjor per al West Ham al minut 71 quan Phillips va rebre una targeta vermella per haver rebut dues targetes grogues en ràpida successió.

Forest va assegurar els punts fins al temps de descompte quan Hudson-Odoi va disparar a casa des de dins de l’àrea per acabar una tarda miserable per als Hammers.