Jadon Sancho es va involucrar en una disputa amb el seu company sobre qui va fer el penal durant el Koln vs Dortmund –

La segona temporada de Jadon Sancho al Borussia Dortmund va tenir un bon començament en el seu debut contra el Darmstadt.

L’atacant cedit del Manchester United va assistir a un gol i semblava rejovenit en una configuració que li va permetre espai per operar.

Va continuar la seva forma contra el Koln, però un incident amb el seu company va cridar l’atenció.

Al minut 56, Sancho va superar diversos defensors del Koln abans de ser tirat enrere quan arribava a la línia de fons.

Tot i que Sancho va caure teatralment, l’àrbitre va considerar prou contacte per atorgar un penal al Dortmund.

L’incident es va produir quan Nicolas Fullkrug, per tots els dissenys el tirador de penals per defecte del Dortmund, va aguantar la pilota i va esperar per agafar-la.

S’ha vist que Sancho demanava repetidament a Fullkrug que li permetés fer el penal abans que el seu company l’allunyés de l’escena.

Finalment, Fullkrug va marcar el penal i va duplicar l’avantatge del Dortmund fins al 2-0.

Donyell Malen va marcar el seu segon gol del partit tres minuts més tard per acabar-lo com un partit.

Sancho va ser substituït per Jamie Bynoe-Gittens al minut 66 després d’una altra actuació impressionant en general coronada per la seva victòria del penal.

Va tenir 47 tocs de pilota i va completar quatre regates, creant una oportunitat i sent generalment un fil viu amb la pilota als peus.

No obstant això, els detractors, sens dubte, es posaran en dubte la manera com va demanar la pilota per fer el penal.

Una cosa és segura, però, és que Sancho torna a estimar el futbol i és un bon auguri per al United, ja que pot obtenir una bona tarifa per ell a l’estiu si no es reparen els ponts trencats.