Ivan Toney inspira Brentford a la victòria sobre Nottingham Forest en tornar a l’acció

Ivan Toney tanca el seu retorn al futbol amb un gol en la victòria del Brentford per 3-2 sobre el Nottingham Forest a la Premier League dissabte.

Ivan Toni va acabar el seu retorn al futbol amb un gol al marcador Brentfordguanya per 3-2 Bosc de Nottingham dissabte al vespre a la Premier League.

Els titulars previs al partit van estar dominats pel retorn de Toney, que va tornar després de vuit mesos al marge a causa d’una suspensió per incomplir les regles d’apostes de la Federació de Futbol.

Danilo va avançar a Forest en les primeres fases abans que Toney empatés amb un tir lliure brillant, i Brentford es va avançar al minut 59. Ben Meeperò Chris Wood va fer el 2-2 al minut 65.

Tomàs FrankNo es va negar l’equip de, però, guanyant-lo al minut 68 gràcies a un excel·lent final de Neal Maupayamb les Abelles triomfant a la lliga per primera vegada des de principis de desembre.

El resultat ha portat a Brentford a la 14a posició de la taula, amb 22 punts en els seus 20 partits, mentre que Forest ha caigut a la 16a posició i se situa a només quatre punts fora de la zona de descens.

Toney va començar i va capitanejar els Bees en el seu primer partit des de principis de maig, però va ser Forest qui va silenciar l’afició local en el tercer minut de la competició, amb la meravellosa volea de Danilo des de la distància fent el gran avançament al Brentford Community Stadium.

Ryan Yates Va ser el següent a provar sort per Forest al minut setè, disparant fora del pal al setè minut, i Brentford estava lluitant per posar-se en marxa en els primers compassos.

Tot i això, Toney va imposar-se al minut 19, amb el davanter de tornada que va trobar el fons de la xarxa des d’un tir de falta just a la vora de l’àrea, marcant de manera impressionant la cantonada inferior.

És poc probable una sortida de gener per al davanter, però sembla gairebé segur que es mourà aquest estiu, ja que es creu que l’Arsenal, el Chelsea, el Manchester United i el Tottenham Hotspur estan interessats.

Brentford va pensar que s’havien avançat al minut 31 Keane Lewis-Potterperò l’esforç de l’atacant des de curta distància ha estavellat contra el travesser i d’alguna manera Forest ha pogut desviar.

Callum Hudson-Odoi Va tenir una mitja oportunitat per l’altre extrem abans del descans, però el porter del Brentford va evitar el seu xut. Mark Flekkeni els dos equips van entrar al descans amb igualtat.

Brentford va tenir la primera oportunitat del segon període, amb Toney llançant una passada brillant a Lewis-Potter, però no va poder trobar una ruta per sobre del porter Forest. Matt Turner.

Lewis-Potter ha tingut una altra oportunitat al minut 56, però ha equivocat el seu xut al pal llunyà, i la pilota ha sortit inofensivament fora de la porteria de Forest.

Brentford va poder marcar un segon al minut 58, amb Mee rematant de cap un córner a prop del pal des de Mikel Damsgaard al fons de la xarxa.

Forest no es va quedar enrere durant molt de temps, però, amb Wood utilitzant el seu cap per guiar una centrada d’Hudson-Odoi a la cantonada inferior per silenciar els seguidors de Brentford al minut 65.

Els visitants s’han acostat al tercer al minut 67, amb Orel Mangala lliure a la vora de l’àrea, però l’esforç del migcampista s’ha acabat fora del pal.

En canvi, va ser Brentford qui va fer el 3-2 al minut 68, ja que Maupay va treballar un espai dins de l’àrea de penal de Forest abans de girar i colpejar a l’angle inferior.

El VAR va mirar un possible handbol de Maupay, però el gol s’ha donat, per a la frustració dels jugadors del Forest, que van envoltar l’àrbitre per fer el seu cas.

Turner va haver d’evitar una vaga Mathias Jensen al minut 84, però finalment Brentford no va necessitar un quart, i la seva defensa es va mantenir forta en les últimes etapes, inclosos 10 minuts addicionals, ja que els Bees van ombrejar un thriller de cinc gols en el retorn de Toney a l’acció.