Informe del partit de l’Acadèmia: Nottingham Forest 2-2 Manchester United sub18 – Man United News and Transfer News

Els sub-18 del Manchester United van viatjar per enfrontar-se al Nottingham Forest dissabte a la tarda, ja que buscaven recuperar-se dels seus primers punts perduts la setmana passada.

Un ràpid inici del United va veure que Ashton Missin va crear una oportunitat per al capità Finley McAllister, però una mica de comunicació va veure que Victor Musa va impedir que McAllister tirés des de prop.

Encara dins dels primers cinc minuts, McAllister va centrar a Gabriele Biancheri per donar l’avantatge al United.

El United ha tornat a colpejar al minut 20, però l’àrbitre no ho ha deixat ràpidament. McAllister no va poder mantenir la pilota en joc a la línia de gol abans de llançar una centrada a Missin per passar de cap al porter.

Tot anava a la manera del United, però aviat va seguir el segon. Un fantàstic llançament de falta de Harry Amass va trobar el cap de Reece Munro forçant una gran aturada del porter Forest, però el seu despatx de seguiment va veure que la pilota va empènyer al defensor Jimmy Sinclair i va entrar a la xarxa per a un gol en pròpia porta.

Un minut després de doblar l’avantatge, Forest va recuperar la diferència a un. El jugador de proves de Forest, l’antic producte de l’Acadèmia del United Adam Berry, va començar l’atac abans que l’extrem Danny Anijsko realitzés un dribbling sensacional a través del United cap a l’àrea per superar Tom Myles i permetre a Isaac Davies un final fàcil.

Un esforç de llarg abast provant just abans del descans va ser bolcat per sobre del travesser per Myles per mantenir l’avantatge del United a la mitja part.

Després que el United controlés la primera part, Forest va sortir amb més força a la segona i va empatar al minut 57 mitjançant Berry.

Berry va trencar el centre del parc per iniciar la contra i finalment va acabar la jugada amb un final fàcil després que el davanter Conor Brown fos desafiat per Myles i Munro.

El United va tenir diverses oportunitats per recuperar el lideratge abans del xiulet final, però un mal acabat de la jornada va acabar resultant costós.

Dues ocasions al final han caigut en el pas de Víctor Musa a prop de la porteria, però el davanter ha posat tots dos esforços per sobre del travesser.

Gabriele Biancheri també va tenir una oportunitat d’un cop de Jack Kingdon, però no va poder dirigir el seu esforç al costat dret del pal.

El xiulet final va sonar amb un 2-2 per segona setmana consecutiva, en veure com l’equip d’Adam Lawrence va perdre punts en partits consecutius, però encara es manté invicte 16 partits de temporada.

Units: Myles, Kamason (Thwaites 75), Munro, Kingdon, Amass, Devaney, McAllister, Musa, Curley (Baumann 62), Missin, Biancheri

Substitucions no utilitzades: Byrne-Hughes, Armer, Bailey