Ian Wright impressionat pel que va veure del jugador de 18 anys de la LFC a Wembley

Els vermells van derrotar el Chelsea per 1-0 gràcies a un cop de cap de Virgil van Dijk a la pròrroga per aconseguir el seu desè trofeu de la Copa de la Lliga.

El Liverpool es va quedar sense una sèrie de jugadors experimentats per al enfrontament a la capital amb Mo Salah, Darwin Nunez i Dominik Szoboszlai només alguns dels noms absents de la plantilla del dia del partit.

La banqueta de Jurgen Klopp estava formada per diversos adolescents, inclòs Jayden Danns, de 18 anys, que només va debutar contra Luton Town la setmana passada, però Wright va quedar impressionat pel que va veure del jove davanter.

va dir l’ex favorit de l’Arsenal al seu podcast Wrighty’s House (a través de Liverpool.com).

Danns es va treure els mitjons a l’extrem superior del terreny de joc quan va substituir Cody Gakpo amb tres minuts de temps normal per al final.

Va tenir dues ocasions per obrir el marcador, però va ser denegada per una aturada brillant i després un desafiament formidable per mantenir el marcador sense gols en aquell moment.

Malgrat la seva tendra edat, l’adolescent és una presència imponent en atac i sembla que l’internacional juvenil d’Anglaterra, que va fitxar pel Liverpool als vuit anys, té un futur brillant per davant.

Amb les nostres lesions que continuen augmentant, l’as de l’Acadèmia pot continuar esperant més oportunitats en les properes setmanes mentre busquem continuar lluitant en els tres fronts restants.