Harvey Elliott del Liverpool bat el rècord únic de la Premier League en la victòria de Luton Town

El jugador de joc del Liverpool Harvey Elliott bat un rècord únic de la Premier League després d’haver ajudat els Reds a guanyar una remuntada per 4-1 davant el Luton Town a Anfield dimecres.

Liverpool creador de joc Harvey Elliott ha batut un rècord únic de la Premier League després d’haver ajudat els Reds a guanyar una remuntada per 4-1 Ciutat de Luton a Anfield dimecres a la nit.

Jurgen KloppL’equip de s’ha quedat enrere al minut 12 gràcies a una rematada de cap a poca distància Chiedozie Ogbeneperò l’avantatge de Luton va desaparèixer en un instant quan els amfitrions van capgirar el partit amb dos gols ràpids en només 125 segons a mitjan segona part.

Alexis Mac Allister capçaleres assistides enterrades per Virgil van Dijk i Cody Gakpoabans Luis Díaz va afegir un tercer al marcador del minut 71 amb una rematada composta amb l’esquerra des de l’interior de l’àrea.

En la seva aparició número 100 amb el Liverpool, Elliott va posar el partit al llit amb un magnífic cop per primera vegada assotat a la cantonada superior després d’una passada intel·ligent del debutant de 18 anys. Jayden Danns per assegurar-se que els vermells reclamessin tres punts crucials per augmentar les seves esperances de títol de la Premier League.

Klopp i companys han celebrat la seva 18a victòria de la temporada i han consolidat el seu lloc al cim, amb quatre punts d’avantatge sobre el vigent campió, el Manchester City, en segon lloc i cinc punts per sobre de l’Arsenal en el tercer.

Elliott només va rebre el seu quart inici de temporada de la Premier League contra el Luton, en substitució del lesionat Diogo Jotai el polifacètic migcampista sens dubte va aprofitar la seva oportunitat al primer equip, ja que representava una amenaça constant com un dels principals creadors dels amfitrions.

A l’edat de 20 anys i 321 dies, Elliott s’ha convertit en el jugador més jove de la història (del 2008 al 2009) en anotar, fer cinc o més tirs (cinc), crear cinc o més ocasions (set), tenir 10 o més tocs. al quadre contrari (17) i fer almenys 25 passades que acabin al darrer terç (27) en un partit de la Premier League.

Després de celebrar el seu primer gol a la lliga a casa de la campanya, Elliott va expressar tant alleujament com alegria d’haver ajudat els Reds a superar un desafiant partit contra un equip “dur” de Luton.

“Com he dit abans de l’inici del partit, el Luton és un equip dur i hem hagut d’aprofundir i mostrar les ganes”, va dir l’anglès. Sky Sports.

Cody Gakpo del Liverpool celebra el seu segon gol amb Luis Diaz, Alexis Mac Allister i Ryan Gravenberch el 21 de febrer de 2024

“La part final no va ser realment a la primera part. Però el futbol és un partit de dues parts i a la segona part ho vam demostrar. Havíem de ser molt millors que a la primera part.

“Per ser justos, realment no estem pensant en el [EFL Cup] final. Es tractava de fer la feina aquesta nit. És un gran partit el cap de setmana, però aquesta nit ha estat una final. Tots i cadascun dels partits són una final. És un període intens i hem de recuperar-nos per al cap de setmana.

“Som un equip resistent i volem lluitar els uns pels altres. És una temporada agitada. Per als nois lesionats els desitgem el millor i volem tornar ràpidament”.

Elliott espera que la seva impressionant actuació contra Luton sigui suficient per mantenir el seu lloc a l’onze de Klopp per al duel final de la Copa EFL del Liverpool amb el Chelsea a l’estadi de Wembley diumenge.