Guardiola confirma el trio del Man City que “no va poder continuar” en la derrota del Reial Madrid

Pep Guardiola confirma els tres jugadors del Manchester City que van demanar ser expulsats abans que el seu equip fos eliminat dels quarts de final de la Champions pel Reial Madrid als penals.

Pep Guardiola ha confirmat que tres Manchester City jugadors van demanar ser expulsats abans que el seu equip fos eliminat de la Champions League quarts de final per Reial Madrid als penals.

Després d'un apassionant empat 3-3 a l'anada de la setmana passada al Santiago Bernabéu, es va disputar un partit tens i més ajustat en el partit invers a l'Etihad Stadium de dimecres a la nit, un en el qual els blancs van prendre una avantatge als 12 minuts. Rodrigo.

Els Citizens van respondre de manera dominant, amb 33 tirs, un 68% de possessió i 18 córners, però inicialment van lluitar per trencar una línia de fons resistent del Reial. La seva persistència en l'últim terç finalment va indicar en els 76 minuts, però, quan Kevin De Bruyne va llançar un xut a prop a la xarxa al pal proper.

La Reial va continuar frustrant el City a la pròrroga i finalment va forçar l'empat als penals, i encara que Luka Modric va fallar el primer xut dels visitants, City duo Bernardo Silva i Mateo Kovacic tots dos no van aconseguir convertir des de 12 iardes per donar avantatge a la Reial.

Antonio Rudiger va marcar el penal decisiu per enviar el Reial Madrid a les semifinals amb una victòria per 4-3 a tanda de penals, venjant la derrota de semifinals de la temporada passada a l'Etihad i enviant els campions de la Lliga de Campions a la fase de quarts de final.

Qui va demanar ser substituït en la derrota del Reial Madrid?

Abans que comencés la pròrroga, Guardiola va prendre la decisió una mica sorprenent d'eliminar el màxim golejador i el primer penal. Erling Haaland i substituir el noruec per Julià Álvarez.

Haaland va aguantar una altra nit força frustrant davant la porteria; el jove de 23 anys va presumir de només 21 tocs al llarg dels 90 minuts, però va fer cinc intents propis, inclòs un alt cop de cap que va disparar al travesser a mitja part de la primera part.

El jugador estrella De Bruyne i el defensor Manuel Akanjique va ocupar el 'John Stones role' i es va desplaçar al mig del camp en innombrables ocasions, van ser els dos últims jugadors del City que es van retirar al principi de la segona part de la pròrroga, amb Kovacic i Stones com a substituts.

De Bruyne, que va perdre una magnífica oportunitat de posar al Man City al capdavant en el temps normal després de marcar l'empat, presumiblement hauria fet un penal juntament amb Haaland si s'hagués mantingut al terreny de joc per a la tanda.

Tot i això, Guardiola ha confirmat des de llavors que Haaland, De Bruyne i Akanji van demanar la retirada abans dels penals. Jack Grealish va ser l'única altra substitució que va fer l'entrenador del City al minut 72, però va ser una decisió tàctica per substituir-lo per Jeremy Doku.

Jugadors del Manchester City durant la tanda de penals el 17 d'abril de 2024

Guardiola: “No van poder continuar”

Preguntat sobre les seves substitucions durant la roda de premsa posterior al partit, Guardiola va dir: “Erling i Kevin em van demanar que sortís, com Manu. [Akanji]no van poder continuar.

“El partit que estàvem jugant va ser increïble i no sóc un gran fan de fer moltes substitucions, però Kevin, Erling i Manu em van demanar que sortís”.

Guardiola no es va mostrar crític amb Kovacic ni Bernardo Silva després que tots dos tinguessin els seus domèstics penals aturats per Andriy Lunini afegeix: “Bernardo és un jugador fiable. Volia agafar-ho. Va decidir disparar d'aquesta manera. És el que és”.

“Hem fet de tot. No em penedeixo del que hem fet”, ha continuat Guardiola. “Hem jugat de manera excepcional a tots els departaments i malauradament no hem pogut guanyar. És el que és.

“És futbol. En aquesta competició, així passa el futbol. En altres esports, per les estadístiques hauríem guanyat, però en el futbol el més meravellós del futbol és això és el que passa. La manera com vam jugar, la quantitat de tirs que vam tenir, estar allà dins i les transicions que vam tenir.

“De vegades es pot guanyar als penals i de vegades no. Però en el partit no hem convertit les ocasions que teníem. Tothom va actuar a un alt nivell. Vam dir que hauríem d'estar al màxim per jugar amb el Reial Madrid i ells ho van ser. .”

Guardiola ara té moltes ganes que Haaland, De Bruyne, Akanji i la resta de la seva plantilla sènior descansin i s'agrupin abans de l'enfrontament de semifinals de la FA Cup de dissabte amb Chelsea a l'estadi de Wembley.