Gomes afegeix una vuitena assistència mentre el tirador escocès brilla a la MLS

Brits Abroad torna per arrodonir els jugadors britànics que brillen lluny de la Premier League durant el cap de setmana, amb estrelles de l'AC Milan, Borussia Dortmund, Lille i Roma en acció.

L'AC Milan va acabar amb una ratxa de quatre partits sense victòries amb estil i va derrotar el Cagliari per 5-1. Fikayo Tomori va entrar al descans i s'ha mostrat sòlid després d'haver trobat un company el 96,9% dels seus 32 intents de passades, i ha fet tres despejades i dues entrades.

Igual que Tomori, Djed Spence també va entrar al descans del cap de setmana, ja que el Gènova va guanyar per 2-1 al Sassuolo. Spence va ser sòlid fora de la pilota, fent tres despatxos i dues entrades, mentre que també va guanyar dos duels aeris per ajudar a retornar una puntuació WhoScored de 6,97.

Després de la impressionant victòria de la setmana passada contra l'Inter, el Sassuolo va tornar al tipus de joc en perdre per 2-1 al Genoa. Josh Doig podria haver fet quatre despatxos i dues tacles, però l'escocès també va cometre dues faltes, va rebre una amonestació i va ser desposseït una vegada a la derrota.

Tammy Abraham va sortir de la banqueta per a la segona meitat de la derrota per 2-1 de la Roma a l'Atalanta, obtenint una qualificació WhoScored de 6,94 en el procés. Abraham no va poder disparar un xut, però va guanyar dos duels aeris i va fer una passada clau, un regate amb èxit i una entrada.

En el seu penúltim partit de la temporada, el Borussia Dortmund va perdre per 3-0 a Mainz amb Jadon Sancho lluitant des de la banqueta. Sancho no va poder completar cap dels seus quatre intents de regates i va ser desposseït una vegada en un cameo decebedor.

Quedant al MEWA ARENA, Jamie Bynoe-Gittens va ser substituït al minut 76, però va suportar una mostra tranquil·la amb tota honestedat. L'extrem adolescent pot haver completat quatre regates, però també va ser desposseït dues vegades per retornar una qualificació WhoScored de només 6,32.

El Lille va augmentar les seves possibilitats d'acabar tercer amb una victòria per 2-1 a Lille durant el cap de setmana, un partit en què Angel Gomes va oferir la seva vuitena assistència de la temporada i la seva sisena per a Jonathan David. Aquesta assistència prové d'una de les dues passades clau, mentre que Gomes també va trobar un company amb el 91,2% dels seus 57 intents de passades.

Jordan Henderson va tenir lament de no registrar una assistència en la victòria de l'Ajax per 3-0 sobre l'Almere City després de fer dues passades clau. No obstant això, fora de la pilota, Henderson va lluitar quan va ser driblat quatre vegades.

Chuba Akpom va marcar el seu setè inici de lliga de la campanya amb la seva tercera assistència, procedent d'una de les dues passades clau. Akpom també va completar dos dribbles i va fer dues tacletes mentre va retornar una qualificació WhoScored de 7,59.

Jonjo Shelvey va registrar una participació directa en el gol per al quart partit consecutiu, ja que va marcar el seu tercer gol de lliga de la temporada en la derrota del Rizespor per 2-1 a Pendikspor. Aquest gol va venir de cinc tirs, ja que el jugador de 32 anys va retornar una qualificació WhoScored de 6,74.

Matty Longstaff va contribuir directament a un segon gol en tantes sortides com va registrar la seva segona assistència de la temporada 2024 de la MLS en l'eventual derrota per 3-2 davant el NYCFC. Aquesta assistència prové d'una de les dues passades clau en la que va resultar ser la millor actuació de Longstaff de la temporada fins ara.

Britànics a l'estranger: Gomes afegeix una vuitena assistència mentre el tirador escocès brilla a la MLS

Lewis Morgan va obtenir una qualificació WhoScored de 9,57 quan NYRB va derrotar als New England Revs per 4-2 a la Gran Poma. Morgan va anotar amb un dels quatre tirs i va oferir una assistència en tres passades clau. Tres dribbles reeixits addicionals van marcar la seva segona exhibició millor valorada de la temporada 2024 de la MLS.

El Vancouver Whitecaps va caure amb una derrota per 3-0 a LAFC durant el cap de setmana, però Ryan Gauld va fer tot el que va poder per ajudar el seu equip al BMO Stadium. De fet, Gauld va aconseguir dos xuts, dues passades clau i dues entrades en la derrota.

De tornada al lateral contra LA Galaxy, Matt Crooks va lluitar per afirmar-se en l'eventual empat 2-2 del Real Salt Lake. Tot i que va aconseguir dues passades clau, Crooks també va ser desposseït dues vegades, va cometre tres faltes i va ser regatejat tres vegades abans de la seva retirada al minut 72.