Gary O’Neil dels Wolves remata a la segona meitat malgrat la victòria del Sheffield United

Gary O’Neil va donar un cop a l’actuació del seu Wolverhampton Wanderers a la segona meitat tot i haver vist l’avantatge del seu equip en la victòria per 1-0 sobre Sheffield United.

Gary O’Neil ha revelat que “odiava” la seva actuació de la segona part Wolverhampton Wanderers equip durant la victòria per 1-0 sobre el Sheffield United.

L’equip de West Midlands es va enfrontar amb l’equip que ocupa la posició inferior de la divisió amb l’oportunitat de passar a la vuitena posició a la classificació de la Premier League.

En una primera part entretinguda que va veure arribant ocasions a cada extrem, Pablo Sarabia va obrir el marcador amb un rematat de cap d’a Rayan Ait-Nouri creu.

No obstant això, en comptes de llançar-se i dominar els Blades, els Wolves van permetre als seus oponents el temps sobre la pilota i van mostrar una falta d’urgència quan ells mateixos en tenien la possessió.

Finalment, els Wolves van poder veure la competició i van publicar la resposta ideal a la pèrdua dels últims partits a casa contra el Manchester United i el Brentford.

No obstant això, O’Neil va quedar menys que impressionat amb com els seus jugadors van fer els seus negocis a la segona meitat, cosa que va indicar que pensava que els Wolves van tenir la sort d’aconseguir el màxim de punts.

Parlant amb Sky Sportsl’anglès va dir: “M’ha agradat la primera part, hauríem d’haver marcat un parell més. Aleshores, de manera molt semblant al partit com a visitant, vaig odiar la segona part. Part d’això depèn de mi, vam tenir molt de temps amb la pilota. i no sabia què fer-hi.

“El gran positiu d’avui ha estat el suport de l’afició. Mai no es van rendir ni es van girar. És la Premier League, és difícil guanyar, de vegades s’ha de cavar”.

Sobre els motius concrets de la baixada de nivell, va afegir: “Presa de decisions i alguns errors tècnics que no som nosaltres. Tot això és una acumulació de l’atmosfera que creen els nostres errors.

“Quan mirem això, els nois veuran clarament les solucions. Hem d’assegurar-nos d’arreglar-ho. Però com m’acaba de recordar el personal, som vuitens a la Premier League”.

Els llops són els següents en acció quan s’enfronten al Brighton & Hove Albion a la cinquena ronda de la FA Cup dimecres a la nit.

Tres dies després, els Wolves es troben amb el Newcastle United a St James’ Park en una trobada crucial en la cursa per a la classificació europea, amb la diferència actual entre els equips vuitè i novè classificats només d’un punt.