Garnacho, Hojlund inspiren Man United a la victòria sobre West Ham

El Manchester United puja per sobre del West Ham United fins al sisè lloc de la taula de la Premier League després de vèncer diumenge 3-0 als Hammers a Old Trafford.

Manchester United han saltat West Ham United a la taula de la Premier League després d’aconseguir una impressionant victòria per 3-0 sobre els Hammers a Old Trafford.

Rasmus Hojlund va marcar el seu 21è aniversari amb un magnífic primer gol a la meitat de la primera meitat, abans Alejandro Garnacho va marcar dues vegades a la segona meitat per ajudar els Red Devils a aconseguir la seva major victòria a casa de la temporada.

El West Ham va tenir la seva bona part d’oportunitats, sobretot a la primera meitat, però finalment no va tenir una avantguarda en l’últim terç i, posteriorment, ha vist finalitzar la seva ratxa de sis partits invictes a la màxima categoria.

Erik ten HagEls homes van caure a la vuitena posició abans de l’inici després de la victòria del Brighton & Hove Albion sobre Crystal Palace dissabte, però la victòria sobre el West Ham els ha fet pujar per sobre dels Hammers fins al sisè lloc, tot i que encara a vuit punts dels quatre primers.

David MoyesMentrestant, l’equip ha caigut fins al setè lloc com a resultat de la seva derrota a Old Trafford i se situa a dos punts dels Red Devils.

La notícia principal de l’equip des de la perspectiva del Man United abans del llançament va ser el retorn de Harry Maguire en defensa central, amb l’anglès –iniciant el seu primer partit des de mitjans de desembre– substituint Rafael Varane fer parella Lisandro Martínezque va superar una prova de forma tardana per conservar el seu lloc de titular.

Pel que fa al West Ham, Moyes va optar per fer dos canvis al conjunt que va empatar 1-1 amb el Bournemouth dijous, amb el cedit del Manchester City. Kalvin Phillips i Konstantinos Mavropanos reemplaçat per Vladimir Coufalque va tornar de la suspensió, i Nayef Aguerdque va remuntar després de representar el Marroc a la Copa d’Àfrica de Nacions.

Després d’un moment ben observat d’aplaudiments per commemorar el 66è aniversari del desastre aeri de Munic, ambdues parts van iniciar els tràmits relativament deficient mentre s’adaptaven a les tempesteses condicions d’Old Trafford, amb el West Ham pressionant bé com el Man United dictava. jugar des del mig camp.

La primera oportunitat del partit va caure en el West Ham amb el primer córner del partit al minut 11 quan Tomàs Soucek va llançar un cop de cap que va desviar la porteria Edson Álvarezforçant Andre Onana per fer una aturada instintiva amb una mà a la seva esquerra dins de l’àrea de sis metres.

Bruno Fernandes després provat Alfons Areola des de l’abast amb un xut enfonsat abans que un esforç de Soucek es desviés per poc per un córner, però els Red Devils aviat van pujar per l’altre extrem per trencar el marcador gràcies a un magnífic gol de Hojlund al minut 23.

Casemiro va fer de manera brillant per recuperar la possessió dins de la meitat del West Ham i la seva intercepció poc ortodoxa va ser recollida per Hojlund, que va girar i va desplaçar la pilota cap al seu peu dret més feble abans de llançar un potent xut des de la vora de l’àrea a la cantonada inferior esquerra.

No hi va haver cap canvi en l’enfocament ofensiu del West Ham després del primer gol del Man United i van continuar avançant amb intenció quan tenien la possessió; Ben JohnsonLa rematada des de la distància va ser emprada per Onana poc abans d’un cop de cap Mohammed Kudus – un cable en directe pel flanc esquerre – va ser recollit còmodament per l’atacador dels diables vermells.

El West Ham va acabar els primers 45 amb el més fort dels dos equips, però no va poder registrar cap intent de porteria decent, mentre que Hojlund va concloure la mitja part disparant des d’un angle ajustat molt a prop del pal.

Hi va haver un canvi de porteria per al West Ham per a la segona part Lukasz Fabianski va substituir Areola, que no va poder recuperar-se d’un cop patit durant una col·lisió amb Zouma a mitja part de la primera part.

Alejandro Garnacho del Manchester United celebra el seu segon gol amb Rasmus Hojlund i Kobbie Mainoo el 4 de febrer de 2024

Només tres minuts després del descans, el Man United va rebre una gran sortida quan Maguire va ser agafat maldestrament amb la possessió. Emerson Palmieri dins de la seva pròpia meitat, però el lateral esquerre dels Hammers no va tenir compost quan importava i va fer un esforç alt per sobre del travesser després d’esclatar pel canal esquerre.

Aquesta oportunitat perduda va resultar costosa, ja que els diables vermells van pujar directament per l’altre extrem per doblar l’avantatge gràcies a Garnacho, el seu xut desviat des del costat dret de l’àrea de penal va superar un Fabianski de peu pla al seu pal proper.

Sens dubte, l’impuls va ser amb el Man United i de seguida van empènyer a un tercer, amb Marcus Rashford derivant dins des de l’esquerra i disparant el seu xut fora del pal llunyà, abans Diogo Dalot va fer un esforç de 25 iardes just per sobre del travesser.

West Ham, que només va colpejar tres dels seus 22 tirs a porteria, va lluitar per tallar-se alguna oportunitat clara en el segon període fins que una pilota per sobre de la línia de fons del United va ser atacada per Jarrod Bowenperò Dalot va fer una excel·lent carrera de recuperació per lliscar i bloquejar el xut de l’atacant dels Hammers.

A qualsevol costat d’aquesta oportunitat del West Ham, Martínez va caure en agonia en dues ocasions en l’espai de cinc minuts aguantant el genoll; Ten Hag va decidir no arriscar-se amb la forma física de l’argentí i va incorporar Varane al seu lloc.

Moyes va fer dos canvis propis amb Phillips i Maxwel Cornet agafant els llocs de Soucek i Coufal; Phillips va fer un cop al gol pocs minuts després d’entrar al camp, però va disparar el seu esforç des de la distància, poc després que Cornet va llançar un xut a una àrea de penal atapeïda cap a Kurt Zoumaque només va poder dirigir el seu esforç desgastat uns quants metres d’ample.

West Ham va continuar avançant en els seus intents de tirar enrere, però el Man United va posar el partit al llit sis minuts després del final quan Garnacho va marcar un xut amb la dreta a la cantonada més llunyana després de rebre una dolça passada del substitut. Scott McTominay.

McTominay va estar a punt d’afegir un quart quan va llançar un xut baix des de la vora de l’àrea en el temps de descompte, però el United finalment es va conformar amb una merescuda victòria de tres gols per augmentar les seves esperances d’assegurar el futbol europeu.

El Man United s’esforçarà per aconseguir la seva tercera victòria consecutiva a la Premier League quan viatgi a West Midlands per enfrontar-se als quatre millors aspirants a l’Aston Villa diumenge vinent, mentre que el West Ham posa a prova el seu coratge contra l’Arsenal, rival al títol, a l’estadi de Londres.