Fórmula E Montecarlo: temps, favorits, TV

Dues setmanes després de Misano, la Fórmula E arriba als carrers del Principat de Mònaco per a la vuitena prova de la temporada. Wehrlein i Dennis estan emparellats al capdavant del Campionat del Món

Alessandro Follis

Després de la doble etapa italiana a Misano, el Fórmula E torna a un circuit de la ciutat, el de Montecarlo. La pista és la mateixa de 3.337 metres de llargada que s'utilitza per al Gran Premi de Fórmula 1: només hi ha programada una cursa per al dissabte 27 d'abril a les 15h. Pascal Wehrlein arriba com a líder del mundial amb 89 punts, la mateixa xifra que el vigent campió Jake Dennis que, però, arriba segon perquè ha guanyat una cursa menys que l'alemany de Porsche. El tercer és Oliver Rowland, guanyador de la cursa 1 a Misano i es va retirar a la cursa 2 per quedar-se sense energies, que al principat buscarà una resposta ràpida. La classificació és compacta, amb 13 punts que divideixen els quatre primers del campionat.

Gran equilibri

La classificació del campionat encara és força curta després de set de les setze curses disputades. El balanç queda demostrat pel fet que a les sis primeres posicions del Campionat de Pilots hi ha sis fabricants diferents: Porsche, Andretti, Nissan, Jaguar, Maserati i DS Penske. Wehrlein és l'únic que ha aconseguit més d'una victòria gràcies a la cursa 2 a Misano. Maserati també va aconseguir sumar punts amb el segon pilot Jehan Daruvala, novè a Misano, mentre que Abt Cupra va demostrar una bona competitivitat amb Nico Müller. Els dos pilots de Mahindra encara estan atrapats a zero punts Nyck de Vries i Edoardo Mortara, l'equip que actualment sembla estar més en dificultats. El cotxe també es va presentar a Mònaco Gen 3 Edat que funcionarà el 2025.

Temps i televisió

L'esdeveniment tindrà lloc íntegrament el dissabte 27 d'abril: començarà a les 7.25 amb la primera sessió d'entrenaments lliures, seguida a les 9.05 de la segona. La classificació està prevista per a les 10.40 h la cursa és a les 15h. Els segons entrenaments lliures, la classificació i la cursa es retransmeten en directe al web Sportmediasetmentre que la cursa també és visible Itàlia 1. La retransmissió en directe també està disponible a la plataforma Descobriment+.