F2 Sprint Race Austràlia, triomf hadjar: resultats, classificació, temps, podi

El francès domina l'Australian Sprint Race però, al final de la cursa, és penalitzat i relegat a la sisena posició. Stanek guanya. Retirada d'Andrea Kimi Antonelli, un penal deixa a Bearman fora dels deu primers

El veredicte final del tercer va arribar amb els motors apagats Cursa Sprint temporada del campionat Fórmula 2 en disputa 23 de març de 2024 al circuit australià de l'Albert Park, amb el triomf de Roman Stanek que només es va fer oficial després de la pena de deu segons imposada Isack Hadjar. Un epíleg que va prendre forma després d'escoltar els pilots implicats en l'accident ocorregut immediatament després de la sortida i que van veure els protagonistes Josep María Martí, Gabriel Bortoleto i el pilot francès, obligat a ajornar la cita amb el primer èxit de la seva carrera a la F2. Segons l'opinió dels comissaris, de fet, va ser la seva maniobra imprudent, realitzada en un intent de contenir Stanek, la que va provocar la col·lisió entre els altres dos conductors.

antonelli i bearman, epíleg amarg

Amb els deu segons de penalització, doncs, Hadjar baixa a la sisena posició, mentre que també puja al podi juntament amb Stanek. Dennis Hauger (MP Motorsport) e Kush Maini (Invicta). Seguint Franco Colapinto (MP Motorsport) e Miyata torna (Rodin), mentre Andrea Kimi Antonelli (Prema Racing) va acabar la seva carrera a la grava després de tornar a escalar entre els cinc primers, amb perspectives de lluitar per les posicions de lideratge. També a Oliver Bearman va rebre una sanció de deu segons per no haver deixat el marge de maniobra suficient Joshua Duerksen (equip Aix Racing), va acabar fora de la pista sortint de la cantonada. El pilot de Ferrari, vuitè a la meta, va acabar després en quinzena posició. A les 01.35 del diumenge 24 de març Cursa de Característiquesamb Hauger a la pole i Antonelli, segon, a primera fila, que s'emetrà en directe per Sky, Now i en directe a Cielo.

Rànquing Sprint Race Australia F2 (top ten)