F2 Feature Race Australia 2024: resultats, classificacions, fórmula 2, fórmula 3 F3

El pilot francès, penalitzat ahir en l'Sprint Race en què va aconseguir el primer lloc, es va redimir guanyant també la Feature Race de diumenge. El debutant de Bolonya a l'òrbita de Mercedes F1 va acabar al peu del podi. A la F3, èxit del pilot de Ferrari Beganovic (Prema Racing), amb Fornaroli i Minì al podi

Passar per Cursa de Característiques de la tercera ronda del campionat F2 jugat diumenge 24 de març de 2024 a l'Albert Park de Melbourne, Austràlia, la redempció d'a Isack Hadjar fresc d'un penal que el va baixar de la primera a la sisena posició de la Cursa Sprint dissabte al matí. El pilot francès es va redimir en la competició més llarga del cap de setmana, superant a tothom en les 33 voltes en què només Paul Aron va aconseguir mantenir el seu ritme. Tercera posició final per Zane Maloneylíder del campionat, que va precedir Andrea Kimi Antonelli.

antonelli al peu del podi, baixista desè

En a Cursa de Característiques Australià amb grans noms, amb Hadjarquart de la general de la nova classificació general (a 34 punts), que no donava gaire espai a la competició, el que destaca sobretot són les actuacions de Maloney (62 punts) i de Aaron (48), en una carrera cap al títol que està preparada per entrar al cor de les coses. Quart lloc final per Andrea Kimi Antonelli (equip Prema Racing, 24 punts), el jove debutant de Bolonya a l'òrbita de l'equip Mercedes de la F1, que la precedia Miyata torna (Rodin) e Richard Verschoor (Trident). Desena posició per al pilot de Ferrari Oliver Bearman (Prema Racing), mentre que les curses de Dennis Hauger, tercer en la classificació general (41 punts) va acabar a la sisena volta per accident. La propera prova del campionat de F2 està programada del 17 al 19 de maig de 2024 al circuit de Imola.

Classificació de Feature Race Australia (deu primers)