F2 Feature Race Aràbia Saudita, Enzo Fittipaldi guanya: resultats, rànquing

El nét del dos vegades campió del món de F1 Emerson va guanyar la Feature Race per davant de Maini i Hauger. Sisena posició per Andrea Kimi Antonelli (Prema Racing), que va precedir el líder del campionat Maloney

I Enzo Fittipaldi el guanyador del segon Cursa de Característiques temporada del campionat F2 jugat el dia de Dissabte 9 de març de 2024 al circuit de Gidda, a l'Aràbia Saudita. El nét d'Emerson, el dos vegades campió de la Fórmula 1, va guanyar en una cursa plena de girs i girs, amb sis pilots obligats a retirar-se. També al podi Kush Maini (Invicta Racing), ha sortit des del primer lloc de la graella de sortida després de l'ascens del poleman Oliver Bearman a la Ferrari De F1en substitució del convalescent Carlos Sainz Jr.I Dennis Hauger (MP Motorsport). Sisena posició final per Andrea Kimi Antonelli (Prema Racing).

Antonelli precedeix a Maloney

Fittipaldi va acabar la carrera amb més de set segons d'avantatge Maini, el seu primer perseguidor, mentre que la lluita pel podi estava decididament més a prop. Al final Hauger va aconseguir fer el pas decisiu per assegurar la tercera posició en detriment de Crawford, mentre que el bolonyes Andrea Kimi AntonelliEl novell de l'equip Prema Racing a l'òrbita de l'equip Mercedes F1, faltava alguna cosa per mantenir-se unit al trio lluitant fins a l'últim metre per la medalla de bronze. Setena posició per Zane Maloneylíder del campionat després de dues curses, seguit de Richard Verschoor (Trident), el pilot holandès que, després de guanyar el Cursa Sprint divendres, va ser desqualificat per una irregularitat detectada per la Direcció de Cursa durant les comprovacions tècniques. Tornarà el campionat de Fórmula 2 22 fins al 24 de març de 2024 al circuit de Melbourne, Austràlia. A continuació hi ha els deu primers Cursa de Característiques celebrat al circuit de Gidda, a l'Aràbia Saudita.