Ethan Pinnock de Brentford baixa fins al descans internacional

El cap de Brentford, Thomas Frank, revela que el defensa Ethan Pinnock estarà fora de l’acció fins després del parèntesi internacional de març.

Brentford cap Thomas Frank ha revelat aquest defensor Ethan Pinnock ha estat descartat fins després del descans internacional per una lesió al turmell.

Pinnock ha jugat cada minut dels 23 partits de la Premier League del Brentford abans de la reunió a casa de dissabte amb els líders Liverpool.

No obstant això, l’internacional de Jamaica va ser un notable absent de l’alineació titular del Brentford, marxant Kristoffer Ajer per figurar en un tres de darrere en l’absència del jugador de 30 anys.

Finalment, els Bees van experimentar una sortida decebedora, ja que el Liverpool va aprofitar una línia de fons inestable de Brentford per aconseguir la victòria per 4-1.

Després del partit, se li va preguntar a Frank si l’absència de Pinnock va tenir un paper en els errors defensius que van contribuir a la forta derrota.

Va dir l’entrenador en cap de Brentford BBC Sport: “Crec en els jugadors que poso al terreny de joc, passa. Per descomptat, Ethan és un gran defensa i el nostre millor central dels últims anys.

“Per descomptat, és una pèrdua, però depèn dels altres fer un pas. Crec que Kristoffer va fer moltes coses bé, però hi ha coses per aprendre i millorar”.

Frank també va confirmar que Brentford no podrà recórrer als serveis de Pinnock fins després de la pausa internacional al març.

“Ethan es va lesionar al turmell per una desagradable entrada en els últims cinc minuts del partit contra els Wolves que, malauradament, el mantindrà fins després del descans internacional”.

Rasmus Hojlund del Manchester United en acció amb Ethan Pinnock de Brentford el 7 d'octubre de 2023

Com a conseqüència de la lesió, Pinnock es perdrà els propers cinc partits contra Manchester City, West Ham United, Chelsea, Arsenal i Burnley.

Frank esperarà tornar al defensor per a la reunió de la Premier League de Brentford amb el Manchester United a finals de març.

A més de Pinnock, actualment les abelles estan sense Aaron Hickey, Rico Henry, Kevin Schade, Bryan Mbuemo i Josh Dasilva.

Després d’haver perdut tres dels seus últims quatre partits, el Brentford ocupa actualment el 14è lloc amb sis punts que els separen de la zona de descens.