“Estem en grans problemes” – comenta Pep Guardiola sobre la petició de descans de Rodri

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, admet que el seu equip “està en grans problemes” en una etapa vital de la campanya.

Manchester City Entrenador en cap Pep Guardiola ha admès que el seu equip “es troba en grans, grans problemes”, amb jugadors que necessiten descansar en aquesta etapa d'una campanya exigent.

Després del partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions dimarts contra Reial Madridmigcampista espanyol Rodri va admetre que necessitava un descans.

“Necessito un descans. A veure com parlem, com vivim la situació. De vegades és el que és. Necessito ajustar-me. És [rest] és una cosa que estem planejant, sí”, va dir als periodistes després de l'empat 3-3.

Rodri ha jugat només 3.500 minuts amb el Man City aquesta temporada, i són increïbles 66 partits en totes les competicions des que va perdre l'última vegada que el club va perdre un partit en qualsevol competició.

Guardiola ha dit que està preparat per descansar l'internacional espanyol i també té ganes de descansar d'altres en una situació similar, però lluitarà per les lesions defensives de l'equip.

Josko Gvardiol Va ser un dubte important per al enfrontament contra el Reial Madrid abans de passar en forma, però Kyle Walker i Nathan Ake tots dos es van perdre, mentre John Stones ha lluitat amb problemes de lesions aquest mandat.

“Si un jugador no vol jugar, no hi jugarà, senzillament”, va dir Guardiola als periodistes quan li van preguntar sobre la petició de Rodri de descansar. “Fes una ullada als nostres jocs i després t'adones. És molt important per la qualitat que dóna.

“Tinc la sensació que els partits quan estava cansat com contra el Crystal Palace i el Madrid, va estar millor a la segona part. Corre més i va ser més precís a la segona part que a la primera.

“Més que el físic, és un cas de gastar energia mental. Jugar cada tres dies, tres dies. És clar que està cansat, juga molts minuts.

“M'encantaria descansar els centrals però no els tenim. [John Stones and Kyle Walker] es van lesionar perquè no puguin descansar. Estem en grans, grans problemes. Vaig tenir la sensació que estàvem cansats en els últims partits. Demà decidirem què hem de fer”.

Phil Foden del Manchester City celebra el seu segon gol el 9 d'abril de 2024

Com s'està configurant l'equip del Man City abans del xoc de Luton?

Així com Walker i Ake es perden, Kevin De Bruyne No va jugar contra el Reial Madrid, amb el internacional de Bèlgica indisposat abans de la competició.

També hi havia preocupació quan Phil Foden va ser substituït en les darreres fases de l'empat 3-3 amb un cop.

De Bruyne i Foden estan tots dos disponibles per al partit de la Premier League de dissabte Ciutat de Lutonperò, i Walker encara no ha estat descartat del concurs.

Tot i això, sembla més probable que l'internacional anglès torni al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions amb el Reial Madrid la setmana vinent.

Ake té un problema de panxell, i és poc probable que l'holandès estigui a la plantilla contra Luton, però un retorn contra Carlo Ancelottino s'ha descartat el bàndol.