Erik ten Hag lloa Antony per mostrar “producte final”

L’entrenador del Manchester United, Erik ten Hag, lloa Antony per oferir “producte final” durant la competició de la quarta ronda de la FA Cup de diumenge amb el comtat de Newport.

Manchester United Entrenador en cap Erik ten Hag estava content d’això Antoni podria mostrar “producte final” durant la competició de la quarta ronda de la FA Cup de diumenge amb Comtat de Newport.

El jove de 23 anys va entrar al partit al Rodney Parade sense gols ni assistències en 22 aparicions amb els Red Devils aquesta temporada, i el seu futur al club s’ha posat en dubte durant les últimes setmanes.

Antoni va muntar Bruno Fernandes per a la primera del Man United diumenge, però, abans de marcar en el segon període per tornar als Red Devils per davant.

L’objectiu va ser el primer de l’internacional brasiler des de l’abril del 2023, i Ten Hag va elogiar l’atacant per la seva contribució a l’èxit per 4-2 davant el Newport, que va veure que l’equip de la Premier League va passar a la cinquena ronda de la FA Cup.

“Crec que Antony va aconseguir l’assistència per al primer gol de Bruno, i un gol. Així que el producte final és el que exigim d’ell i també la resta de la seva feina”, va dir Ten Hag als periodistes.

“Hauria d’haver estat correcte i avui ha estat així. Crec que, avui en dia, molts jugadors han fet la seva feina. Han col·laborat bé i han actuat en equip, amb bon esperit.

“En els primers 25 minuts, per part nostra, vam estar molt bé i vam controlar el joc. Vam tenir la possessió i ho vam controlar molt bé. Vam fer dos gols molt bons i vam fer un, dos o tres més, i això podria haver estat 3-0 o 4-0.

“De res, en realitat van marcar un gol. Després, just després de la mitja part, van fer un altre gol i he de criticar l’equip per això. Després vam començar de nou i vam mostrar caràcter i resistència, vam lluitar i vam aconseguir el tercer. i quart gol.

“Vam controlar el partit, però potser vam ser una mica més lents del que estàvem. Vam tenir ocasions per fer el 3-0, [Alejandro] Garnatxo al travesser amb dos jugadors davant de la porteria. També vam tenir algunes fotos d’Antony. Vam tenir molt bones ocasions i ells no van tenir res, va ser del no res van marcar un gol”.

Adam Lewis del comtat de Newport en acció amb Antony del Manchester United el 28 de gener de 2024

Ten Hag també va explicar la importància del partit des del punt de vista de la forma física, amb Casemiro, Luke Shaw i Lisandro Martínez tots de nou a l’XI després de superar les darreres lesions.

“Fem servir aquests jocs per deixar que alguns jugadors tornin, com Casemiro, com [Luke] Shaw, com Licha Martínez. Per tant, crec que va ser un molt bon partit ja que necessiten aquest ritme per començar a pujar a nivells més alts”, ha afegit.

“Vam tenir minuts a la setmana, [in a behind-closed-doors friendly] contra el Burnley, ara tenen més minuts i això és el que necessiten. Quan entres a la Premier League, més intensitat i nivells més alts, això és el que cal i crec que aquest partit els ajudarà”.

Antony intentarà mantenir el seu lloc al costat per al enfrontament de la Premier League de dijous amb el Wolverhampton Wanderers, però podria enfrontar-se a la competència de Marcus Rashford si el forward està disponible.

Rashford es va perdre contra Newport per malaltia, segons el club, però va ser fotografiat a Belfast dijous al vespre abans d’absentar-se de l’entrenament divendres, i Ten Hag va dir que “s’enfrontaria” a “l’assumpte intern”.