Enes Unal rescata el punt del Bournemouth en un empat a quatre gols del Sheffield United

L'empat d'Enes Unal en el temps de lesió rescata un punt per al Bournemouth en un empat 2-2 de la Premier League amb el Sheffield United, que va deixar escapar un avantatge de dos gols al Vitality Stadium.

Enes Unal va ser l'heroi de l'hora per Bournemouth mentre els Cherries van lluitar des de dos gols per aguantar Sheffield United a un empat 2-2 al Vitality Stadium de la Premier League.

Com Andoni IraolaL'equip de l'equip no va poder fer que cap de les seves nombroses ocasions comptés, una de les quals va veure els desafortunats Dominic Solanke relliscar i disparar un penal per sobre del travesser: els Blades els van castigar Gustavo Hamer i Jack RobinsonEls esforços de banda i banda del xiulet del descans.

Substitut Dango Ouattara No obstant això, va reduir el desavantatge a la meitat quan faltaven 16 minuts per al final, i just quan el rellotge passava els 90, el cedit del Getafe Unal va obrir el seu compte de Bournemouth per negar cruelment als seus visitants una victòria esquiva.

Amb Solanke autoritzat per començar enmig del seu problema de genoll en curs, Chris Mepham per als afectats Marcos Senesi va ser l'únic canvi per part dels amfitrions, mentre que Ben Osborn, George Baldock, Ben Brereton Díaz i Ollie Arblaster – fent la seva primera sortida a la Premier League – es van introduir a l'XI visitant.

Malgrat la seva condició de l'equip visitant amb pitjor rendiment de la Premier League -en termes de punts, victòries, gols marcats i gols encaixats- Chris WilderEls homes de 's van tenir una visió anticipada al cinquè minut en un dels seus quartet de canvis, però la pilota de Brereton Diaz va ser directa. Netola gola.

Els d'Iraola van començar ràpidament a girar el cargol, però, i van guanyar un penal al minut 12, quan Tom Davies va desafiar innecessàriament a Solanke des de darrere dins de l'àrea.

El màxim golejador de les Cireres es va empolsar i es va quedar mirant Ivo Grbic avall, però per a l'agonia i la sorpresa del públic local, Solanke va relliscar quan va colpejar el seu xut de punt i va llançar el seu esforç diversos metres per sobre del travesser.

Fins i tot si el penal del davanter hagués ondulat la xarxa, un doble toc hauria deixat sense sentit de totes maneres, però Bournemouth va continuar avançant en massa, i Antoine Semenyo va provar els guants de Grbic dues vegades al minut 20 i 23.

Sembla que només seria qüestió de temps que s'hagués trencat l'empat i el primer gol del partit arribaria amb 27 minuts sobre el tauler, però sorprenentment serien els de groc celebrant.

Fort joc de davanter centre de Oli McBurnie va veure lliure el davanter Jayden Bogle per la dreta, i Neto només va poder parar el seu cop baix de nou a l'àrea de perill, on Hamer va arribar per disparar un llançament per als Blades; el número u de Bournemouth va donar una mà a la seva vaga sense èxit.

Inmerescudament per davant, els homes d'Iraola van continuar fent obertures a voluntat cap al final de la part, però el Sheffield United va entrar al descans amb l'avantatge d'un gol intacte, i va portar Iraola a fer un canvi ofensiu al descans quan Ouattara va substituir. Milos Kerkez.

El servei normal es va reprendre en el segon 45, ja que els amfitrions van atacar la línia de fons del Sheffield United a cada oportunitat i van rebre un parell d'apel·lacions de penals, primer per Vinicius SouzaEl repte del minut 58 en marxa Ryan Christie abans que la sala del VAR no va veure res dolent amb la entrada de Hamer al minut 61 Justin Kluivert.

Tanmateix, el treball dur de Bournemouth a l'últim terç es va desfer per una calamitat del porter al minut 64, quan Neto va donar un cop de puny a Hamer a l'esquena de Solanke, i Robinson va reaccionar més ràpid per enganxar el rebot per sobre de la línia abans que Neto pogués arrasar la pilota.

L'entrenador del Bournemouth, Andoni Iraola, reacciona el 9 de març de 2024

Els Cherries van pensar que havien reduït el desavantatge a la meitat només dos moments després, ja que l'intent de despatx de Robinson va colpejar el ventre de Solanke i va fer que el davanter empaquetés a casa, però després d'una revisió del VAR, es va detectar una ofensiva d'handbol; l'anglès en sabia poc, però el seu objectiu es va marcar per agreujar la seva tarda de malson.

La collita frustrada d'Iraola trencaria tardàment la línia de fons dels Blades al minut 74, quan Ouattara va fer una carrera ràpida per trobar el córner de Christie al primer pal, i el substitut de Bournemouth va donar un salt majestuós abans de dirigir un fort cop de cap sobre Grbic.

Un escenari pràcticament idèntic ha propiciat l'empat al Bournemouth al minut 82, però aquesta vegada, quan Grbic ha sortit a rebre l'entrega des de l'esquerra i ha fallat, un cop de cap de Ouattara ha desviat la part alta del travesser.

Vuit minuts de temps de descans van reavivar l'esperança dels Cherries, però, i en el primer minut addicional, dos substituts es van combinar per completar el canvi de la segona meitat, ja que les debilitats de Sheffield United van resultar costoses.

Els visitants no van poder desviar correctament un córner, i quan la pilota es tornava a enganxar al mesclador, Ouattara va dirigir la pilota cap a Unal, que va superar el seu home al pal posterior i va llançar el seu primer gol de volea al Bournemouth. .

Les cireres van bufar i van bufar pel gol de la victòria – Luis Sinisterra i Felip Billing tots dos van tenir tirs fora de porteria en els últims moments, però es conformarien amb el punt que els manté 13è a la taula, mentre que els homes de Wilder almenys han baixat de la part inferior malgrat el seu enfonsament tardà.

El Bournemouth té un compromís més abans de la propera pausa internacional, rebent el Luton Town dimecres al vespre, mentre que el Sheffield United, que té un punt d'avantatge sobre els nous nois del soterrani Burnley, tornarà a l'acció d'aquí a tres setmanes a casa del Fulham.