Els Wolverhampton Wanderers van derrotar a Brentford en un thriller de cinc gols de la FA Cup

Matheus Cunha marca un guanyador de la pròrroga quan els Wolverhampton Wanderers enfonsen el Brentford per 3-2 en la seva repetició de la tercera ronda de la FA Cup, mentre que el Bristol City va guanyar el West Ham United.

Un derbi del País Negre espera a la quarta ronda del partit FA Cup gràcies a Wolverhampton Wanderers‘Passament fascinant de 3-2 Brentford en la seva repetició de tercera ronda a Molineux.

Després que res pogués separar els costats en el seu partit inicial, un llamp va caure dues vegades durant 90 minuts a Molineux, on Nathan Collins, Nelson Semedo, Neal Maupay i Nathan Fraser tots estaven a punt en temps normal.

Es necessitaria mitja hora més per resoldre el concurs a West Midlands, on Matheus Cunha va ser l’heroi de la nit amb una vaga profunda en el temps afegit en el primer període de pròrroga, i Gary O’NeilL’equip ara s’enfronta als amargants adversaris West Bromwich Albion a The Hawthorns el 28 de gener.

El Brentford no va ser l’únic equip de la Premier League que va patir dolor de cor amb temperatures molt fredes, com West Ham UnitedLa carrera de la FA Cup va acabar ràpidament amb una derrota sorpresa per 1-0 davant l’equip del campionat Ciutat de Bristolque va avançar per enfrontar-se a Nottingham Forest o Blackpool a la quarta ronda.

Els Robins van aprofitar una confusió defensiva per treure la primera sang amb només tres minuts al rellotge, ja que Tommy Conway després va fer rodar la pilota a una porta buida Dinos Mavropanos venut Lukasz Fabianski curt d’un pas enrere.

Danny Ings va tallar una figura aïllada a la punta de l’atac dels Hammers, i la pujada dels visitants es va fer encara més pronunciada quan Va dir Benrahma va rebre una targeta vermella directa per haver expulsat Joe Williams al minut 51.

Ciutat de Luton No obstant això, va aconseguir evitar sortir a un equip de la lliga inferior, superant el conjunt de la League One Bolton Wanderers 2-1 al Toughsheet Community Stadium, on Dion Charles va donar avantatge als Trotters al minut 11.

Tahith Chong va eliminar l’avantatge de Bolton només quatre minuts després, però, i Chiedozie Ogbene completat el gir per Rob EdwardsAl minut 57, els Hatters van empatar a la quarta ronda amb el Crystal Palace o l’Everton.

Més a les Eastleigh‘s Silverlake Stadium, els somnis de l’equip de la Lliga Nacional d’un enfrontament a casa amb el Manchester United es van estavellar i cremar, mentre la Lliga Dos Comtat de Newport es va imposar 3-1 per guanyar una cita amb els Red Devils.

Aaron Wildig va començar la carrera de gols de Newport al tercer minut abans James Clarke i Will Evans va entrar a l’acte a la segona meitat, representant Paul McCallumL’anivellador d’Eastleigh és intranscendent.

Finalment, el concurs de tot el campionat entre Ciutat de Birmingham i Ciutat de Hull Semblava que anava pel camí dels Tigres, que van treure la primera sang al minut 12 de la seva repetició al St Andrew’s. Jason Lokilo.

Jay Stansfield però, va tornar a empatar Birmingham amb 66 minuts al rellotge, i Koji MiyoshiLa vaga de temps de descompte ho va assegurar Tony MowbrayL’equip es dirigiria a Leicester City el 27 de gener.