Els implacables Brighton i Hove Albion van posar cinc i deu per al Sheffield United

Brighton & Hove Albion salten al setè lloc de la taula de la Premier League amb una derrota per 5-0 del Sheffield United de 10 a Bramall Lane.

Un de 10 homes Sheffield United equip va guanyar una part de la història no desitjada del futbol anglès com Brighton & Hove Albion va rugir a un triomf per 5-0 en l’assumpte de la Premier League de diumenge.

Una targeta vermella anticipada a Mason Holgate va ser un presagi de la mort per als Blades, que van cedir dues vegades al guanyador de la Copa Àfrica de Nacions Simon Adingramentre Danny Welbeck, Facundo Buonanotte i a Jack Robinson El gol en pròpia porta també va contribuir a la golejada.

A més de patir la primera derrota de la Premier League davant els Seagulls, el Sheffield United també es va convertir en el primer equip de la història de la màxima categoria anglesa a encaixar tres gols en cinc partits seguits a casa en tots els tornejos, ja que el seu aparentment inevitable retrocés retrocedeix. el Campionat s’acosta cada cop més.

Després de tornar de la Copa d’Àfrica de Nacions com a campió continental, Adingra va ser reclutat immediatament al Brighton XI en lloc de Adam Lallanamentre Will Osula va liderar la línia del Sheffield United a causa de l’absència de Cameron Archer.

Tot i que va entrar al partit després d’un èxit sorpresa per 3-1 sobre el Luton Town, des del 2020 no havia Chris WilderL’equip de ‘s va guanyar partits consecutius de la Premier League i les seves esperances d’acabar amb aquella cursa estéril van rebre un gran èxit en només 13 minuts.

Stuart Attwell no va treure immediatament la targeta vermella per un terrible desafiament a Holgate Kaoru Mitomaperò després d’una comprovació del monitor, l’àrbitre va expulsar immediatament l’exdefensor de l’Everton, que va agafar Mitoma al genoll amb els seus tacs i no va poder tenir queixes.

Brighton ja estava fent incursions quan la competició era 11 contra 11, i els Seagulls van necessitar només set minuts més per fer que el seu home addicional compti, ja que Lewis Dunk Va dirigir de cap un córner al camí de Buonanotte, l’intent del qual va colpejar Osula a la línia i va fer ondular el sostre de la xarxa.

Hi va haver una certa confusió inicial si s’havia donat l’objectiu Wes Foderingham ràpidament va enganxar la pilota, però el Brighton finalment va poder gaudir del seu primer gol, tot i que la seva alegria va ser gairebé curta Gustavo HamerLa ratxa en solitari de ‘s va acabar amb el migcampista disparant fora des d’un angle ajustat al minut 22.

Aleshores es va veure un període frenètic James McAtee escapar de donar un penal per una empenta a dues mans a Mitoma al minut 23, però només un moment després, els aficionats del Brighton tenien els braços aixecats d’una manera més celebrativa.

Una immersió Pascal Gross El llançament al pal posterior va caure als peus de Mitoma, l’intent del qual va ser llançat de nou a l’àrea de perill per Foderingham, i Welbeck estava ben situat per llançar la pilota al sostre de la porteria.

Wilder finalment va mossegar la bala i va sacrificar Osula per un altre defensor Auston Trustyperò hi va haver un breu raig d’esperança per als locals al minut 43, quan una jugada de penal des d’un córner va acabar amb Ben Osborn enganxar la pilota des de prop.

Tanmateix, el xiulet d’Attwell va sonar immediatament i la decisió de l’àrbitre es va confirmar després d’una revisió del VAR, tot i que no estava clar si una falta o una falta de fora de joc va ser el motiu de la decisió de anul·lar el gol.

El Brighton, sens dubte, no era a casa i el xiulet de la mitja part va rebre una mànega, i Roberto De Zerbi va optar per un doble canvi al descans, introduint Igor i Jakub Moder per Tariq Lamptey i Adam Webster.

Evan Ferguson També va entrar a la baralla al minut 66 per intentar injectar una mica de vida en una segona part relativament plana, i l’irlandès va llançar un xut a porteria als pocs segons d’entrar, però el seu xut de cap des d’un córner ha estat directament a la gola de Foderingham.

El Sheffield United es va mantenir acampat dins del seu propi tercer defensiu mentre l’equip de De Zerbi va continuar investigant, i mentre els Blades van defensar diligentment amb 10 homes, el resultat va quedar en pedra al minut 75.

Tota la tarda, Mitoma va enviar un llançament des de l’esquerra i Jack Robinson va treure una cama per intentar desviar la pilota enrere, però el defensor dels Blades va ficar la pilota a la seva pròpia xarxa per afegir a l’espectacle de terror defensiu de Sheffield United.

L’afició local ja havia començat a dirigir-se a les sortides quan el Brighton va marcar el quart al minut 78, quan Gross va enviar una pilota rasa des de la dreta per a Adingra, que va agafar la primera vegada amb volea i va trobar el llunyà. córner amb un cop lateral ben executat.

Van passar set minuts més abans que el guanyador de la CAN dobla el seu compte per a la tarda, creant una iarda d’espai al costat dret de l’àrea i veient un bucle de cop desviat sobre un Foderingham indefens al costat oposat de la xarxa.

A causa del seu primer èxit de la Premier League sobre els Blades, Brighton s’eleva per sobre del Newcastle United i el West Ham United fins al setè lloc, mentre que els amfitrions del soterrani es mantenen arrelats a la posició familiar del 20è lloc.

El Sheffield United ara té una setmana sencera per descansar abans del viatge de diumenge vinent a Wolverhampton Wanderers, que arriba un dia després que Brighton hagi donat la benvinguda a l’Everton a l’Amex.