Els gols de Sean Longstaff i Dan Burn envien el Newcastle a la cinquena ronda de la FA Cup

El Newcastle United s’escapa amb una actuació poc convincent en superar el Fulham per 2-0 a Craven Cottage per arribar a la cinquena ronda de la FA Cup.

Newcastle United es va sortir amb una actuació poc convincent mentre van superar Fulham 2-0 a Craven Cottage per arribar a la cinquena ronda de la FA Cup.

Marco SilvaEl bàndol de, que es va tambalear per la seva sortida de la Copa EFL, va tallar diverses obertures contra els seus enemics ben descansats, però se’ls va obligar a pagar per la falta de crueltat mentre Sean Longstaff i Dan Burn va marcar a banda i banda del xiulet del descans per als Magpies.

Enmig de les especulacions contínues sobre un pas a la Saudi Pro League, Miguel AlmirónL’omissió de l’equip de Newcastle va aixecar diverses celles, tot i que els Magpies aviat van aclarir que el paraguaià estava desaparegut per malaltia.

El substitut d’Almiron: el retorn Jacob Murphy – Va tenir adequadament la primera obertura de la competició amb només sis minuts jugats, ja que el Fulham va fer un embolic de jugar des del darrere, però l’extrem va disparar directament a l’agafada agraïda de Marek Rodak.

Els visitants de cames fresques van continuar avançant en massa, i tots dos Kieran Trippier i Anthony Gordon va estar a punt de treure la primera sang al minut 14; La centrada del primer va ser enganxada per Rodak abans que Gordon tirés fora.

Després d’haver resistit aquella tempesta primerenca, Fulham va començar a mostrar alguns signes de vida a l’últim terç i va provar Martín Dubravka per primera vegada al minut 18, però va igualar Rodrigo MuñizEl cop baix del brasiler abans de veure amb gratitud l’atac del brasiler al minut 33 desviar-se d’un bigoti a través d’un nick fora de Sven Botman.

No obstant això, la millora dels amfitrions va quedar sense sentit al minut 39, ja que un episodi de pinball dins de l’àrea del Fulham va acabar amb Longstaff llançant una mitja volea a la cantonada inferior, i tot i que les repeticions semblaven mostrar que la pilota s’havia desviat cap al camí del migcampista. fora de Bruno Guimaraesdel braç, el gol es va deixar parar.

Eddie HoweEls homes de Fulham van tornar a tenir la pilota al fons de la xarxa del Fulham al minut 45, quan Murphy va llançar un cop verinós a la porteria i al pal, però la bandera de fora de joc tardà, encara que correctament, va pujar.

L’extrem de Newcastle hauria sentit una sensació d’empatia pel nombre contrari Harry Wilson només uns segons després, quan el gal·lès va sucumbir a una lesió a l’espatlla patida a principis de la primera part, i va ser substituït per Willian ja que van pujar tres minuts de temps afegit al tauler de l’àrbitre.

Només havien passat tres minuts de la segona meitat abans que Willian enviés un cop ferotge per davant de Dubravka, però el brasiler també va ser rebutjat per la bandera del jutge de línia, i el Newcastle aviat va aprofitar al màxim aquest suspens.

Al minut 61, Rodak va fer una forta aturada amb un cop de cap de bala de Botman, però l’atacador del Fulham no va poder llançar-se a la pilota solta més ràpid que Burn, que va estavellar el segon dels visitants contra el seu antic club.

Els homes de Howe podrien considerar-se afortunats d’estar dos gols per davant, però els Magpies van aconseguir xuclar la vida del Fulham amb el seu gol d’assegurança, i la següent oportunitat dels Cottagers no va arribar fins al minut 77; Raúl Jiménez va enviar un cop de cap agonitzant per sobre del travesser.

Antonee Robinson va disparar a la xarxa lateral només un moment després, però el Fulham va continuar enfrontant-se a un mur de maons de samarretes del Newcastle i va recórrer a l’enviament de creus esperançadors, que inevitablement van acabar amb la pèrdua de l’equip amfitrió dels partits aeris.

Capità Tom Cairney Es va presentar amb una oportunitat d’or per reduir a la meitat la desavantatge al cinc minut del temps afegit, però quan el migcampista va obrir el cos en una posició central, el seu esforç desviat amb el peu lateral va fallar per preservar la porteria del Fulham.

Després de conèixer els seus oponents de la cinquena ronda en el sorteig de diumenge, el Newcastle tornarà a l’acció de la Premier League a l’Aston Villa el 30 de gener, mentre que el Fulham rebrà l’Everton el mateix vespre.