El Sheffield United del soterrani aconsegueix una gran victòria a Luton Town

El Sheffield United augmenta les seves esperances de supervivència a la Premier League amb una victòria per 3-1 sobre el Luton Town dissabte a la tarda.

Sheffield United va augmentar les seves esperances de supervivència a la Premier League amb una victòria per 3-1 sobre els seus companys de lluita Ciutat de Luton dissabte a la tarda.

La victòria només va ser la tercera del Sheffield United a la lliga aquesta temporada, i els va traslladar a 13 punts a la taula, ara igualat amb el Burnley, 19è classificat i a set de Luton, al 17è.

Chris Wilder hauria estat buscant una resposta dels seus jugadors després de la derrota a casa per 5-0 davant l’Aston Villa la darrera vegada, i va ser una actuació impressionant dels Blades a Kenilworth Road.

El Sheffield United va tenir l’oportunitat de fer el gran pas durant els dos primers minuts James McAteeperò el seu baix esforç va quedar fora del pal llunyà.

Luton va ser el següent a acostar-se al minut nou Gabriel Oshoperò la seva rematada de cap des d’un córner sempre s’estava desviant del pal.

Els visitants van marcar el pas al minut 30 del partit Cameron Archerque va arrossegar la pilota al córner de la xarxa amb un silenci compost per fer callar els locals.

El segon del partit del Sheffield United va arribar des del punt de penal al minut 36, amb McAtee mantenint la calma després d’una mà de Luton. Reece Burkeamb la decisió de l’àrbitre després de revisar el monitor seguint el consell del VAR.

Luton va tenir un penal propi al començament del segon període, amb Vinicius Souza penalitzat per una pilota d’handbol, i Carlton Morris va augmentar per reduir la desavantatge a la meitat al minut 52.

El porter del Sheffield United Wes Foderingham va fer una aturada brillant per negar a Morris a 20 minuts del final, amb Luton pressionant per un empat davant dels seus propis seguidors.

Els visitants han aconseguit marcar un tercer al minut 72 per mitjà de Souza, però, amb el brasiler que ha escollit expertament el córner més llunyà per deixar respiració al seu costat.

Luton va tenir oportunitats al final, amb Elijah Adebayo amb un xut bloquejat al minut 78, abans Tahith Chong va fallar la porteria amb un intent cinc minuts després.

Andros Townsend també va portar una aturada intel·ligent de Foderingham al final, però hi va haver una oportunitat per a una quarta per a Sheffield United en els últims moments, amb Rhian Brewster va trobar espai en una zona perillosa, i el seu esforç va volar fora del pal.

Luton havia estat invicte de sis partits en totes les competicions abans de la competició, però l’equip de la part inferior de la divisió el va desfer dissabte a la tarda.