El Reial Madrid va quedar fora de la Copa del Rei després de perdre 4-2 contra l’Atlètic de Madrid

Després del triomf de la Supercopa d’Espanya, el Reial Madrid va fer el breu viatge a l’estadi Civitas Metropolitano per a la seva trobada de vuitens de final de la Copa del Rei amb el seu rival, l’Atlètic de Madrid, el dijous a la nit (18 de gener). De manera semblant a la semifinal de la Supercopa d’Espanya, el Derbi Madrileno de dijous va arribar al seu punt culminant en la pròrroga. Però, a diferència de l’Aràbia Saudita, el Reial Madrid no estava a la dreta del marcador, amb l’Atlètic que va infligir una derrota per 4-2 als seus nobles rivals. Va ser la segona derrota dels blancs a l’estadi Civitas Metropolitano aquesta temporada, ja que anteriorment van patir una derrota per 3-1 fora de casa davant els rojiblancs a la Lliga al setembre.

L’Atlètic de Madrid aprofundeix per aconseguir una victòria dramàtica davant dels seus aficionats

Vuit dies després de patir la derrota per 5-3 contra el Reial Madrid a la Supercopa d’Espanya, l’Atlètic de Madrid es va venjar davant dels seus apassionats aficionats. En contra del joc, els de Diego Simeone han posat el morro al capdavant al minut 39, amb Samuel Lino que ha sortit amb el gol del vistiplau. Rodrigo De Paul ha llançat una centrada esperançada a l’àrea, que Antonio Rudiger no ha pogut desviar. Lino ha reaccionat el més ràpid davant l’accident de l’alemany i ha superat tant a Daniel Carvajal com a Andriy Lunin per trobar el fons de la xarxa.

Just abans del xiulet del descans, el fiable porter de l’Atlètic, Jan Oblak, va empatar per a Los Blancos, gràcies a un punch-out errat que va tornar la pilota a la seva pròpia xarxa. Al minut 57, l’ex davanter del Reial Madrid, Álvaro Morata, va tornar a posar al davant l’Atlètic de Madrid, de nou gràcies a Lunin i Rudiger. El porter va malinterpretar el rebot de la pilota i la va empènyer cap a Rudiger, el desviament del qual va permetre a Morata colpejar la pilota des de la distància.

Hi ha hagut una mica de baralla als blancs, ja que han empatat per mitjà de Joselu al minut 82 i han avançat el partit a la pròrroga. Tot i això, en els 30 afegits va ser un sol sentit, ja que el rècord golejador de l’Atlètic Antoine Griezmann va marcar un magnífic gol per restaurar l’avantatge del seu equip local al minut 100. El suplent Rodrigo Riquelme ha marcat el gol de l’assegurança al minut 119, deixant fora de la competició el vigent campió.

Jude Bellingham va ser el millor jugador del Reial Madrid dijous

Sens dubte, el millor jugador d’Europa del moment, Jude Bellingham va ser fàcilment el millor jugador del Reial Madrid dijous a la nit. L’anglès ha fet l’empat de Joselu de manera magnífica, trobant l’espanyol amb una centrada desviada des del costat dret de l’àrea. També va dictar el joc amb les seves passades perfectes amb polzades, va crear múltiples ocasions i va ajudar al darrere de principi a fi.

El jove de 20 anys va crear les quatre millors ocasions contra l’Atlètic en els vuitens de final de la Copa del Rei. També va completar sis de vuit regates, va completar 77 de 87 passades (89% de precisió) i va llançar tres pilotes llargues precises. (100% de precisió). En el front defensiu, va guanyar un màxim d’11 duels, va fer vuit recuperacions i va intentar dues entrades.