El Reial Madrid inclou un jugador suspès a la plantilla del partit de tornada del Manchester City

El Reial Madrid inclou Aurelien Tchouameni a la seva plantilla per al partit de la Lliga de Campions de dimecres al Manchester City, tot i que el francès ha estat suspès.

Reial Madrid han inclòs Aurelien Tchouameni a la seva plantilla de 22 homes per al dimecres Champions League viatge a Manchester Citytot i que el francès està suspès.

Els blancs es dirigeixen a casa dels campions d'Europa després d'un empat 3-3 a l'anada al Bernabéu la setmana passada, quan el jove de 24 anys va rebre una amonestació en els primers passos.

Després Bernardo Silva va obrir el marcador del Ciutadans, en pròpia porta de Ruben Dias i un gol de la primera part Rodrigo tenia el Madrid per davant al descans.

Completant un gir propi, Pep GuardiolaEls homes de 's van recuperar el control de l'empat gràcies als esforços de llarg abast de Phil Foden i Josko Gvardiolperò els locals van aconseguir empatar els marcadors en els últims 15 minuts mitjançant migcampista Federico Valverde.

Per tant, la trobada de dimecres entre dues potències europees del costat blau del Manchester està perfectament preparada, tot i que els blancs es trobaran sense els serveis d'un habitual del primer equip.

El Reial Madrid inclou Tchouameni malgrat la sanció

Amb només 39 segons al Bernabéu la setmana passada, Tchouameni va caure Jack Grealish amb un tacle lliscant i va rebre la primera reserva del concurs.

Després d'haver rebut tres targetes grogues a la Lliga de Campions aquesta temporada, el francès no està disponible per a la selecció per al partit de dimecres contra l'Etihad.

No obstant això, en una jugada estranya, el cap de Los Blancos Carlo Ancelotti encara ha inclòs Tchouameni a la plantilla de 22 visitants dels 14 cops campions d'Europa.

La Reial té un historial d'involucrar jugadors suspesos a les convocatòries de la jornada, i els gegants de la Lliga van ser expulsats de la Copa del Rei el 2015 després de presentar un jugador inelegible.

Denis Cheryshev S'havia de complir una sanció d'un partit a la competició, però va participar en un partit de vuitens de final contra el Cadis, marcant en una victòria per 3-1.

Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, el 3 de gener de 2024

El dilema defensiu d'Ancelotti

Amb Tchouameni suspès per a l'enfrontament del guanyador amb el Man City de dimecres, Ancelotti ha de trobar un nou soci per Antonio Rudiger al central.

Nacho Fernández Va jugar al cor de la línia de fons del Madrid durant la seva victòria per 1-0 contra el Mallorca a la Lliga el cap de setmana, però l'equip blanc va incloure una sèrie de canvis.

Luka Modric va començar a la sala de màquines al costat de Tchouameni, mentre Brahim Díaz i Joselu va rebre rares places a l'XI, ja que Ancelotti va optar per descansar com Rodrygo i Vinicius Jr.

Després de fer diverses aparicions de substitut després del seu retorn d'una greu lesió al genoll, Eder Militao és una autèntica opció de central per als visitants dimecres.