El Reial Madrid ha superat l'RB Leipzig per arribar als quarts de final de la Lliga de Campions

El Reial Madrid reserva el seu lloc als quarts de final de la Lliga de Campions gràcies a un èxit global de 2-1 davant l'RB Leipzig.

Reial Madrid va reservar el seu lloc als quarts de final de la Champions League dimecres a la nit per cortesia d'un èxit global de 2-1 sobre el conjunt de la Bundesliga RB Leipzig.

Els blancs van mantenir una avantatge d'1-0 en el partit d'anada dels vuitens de final el mes passat, i amb un empat 1-1 al Bernabéu va ser suficient per Carlo Ancelottil'equip per passar als vuitens de final.

Vinicius Junior va avançar el Reial Madrid al minut 65 del partit abans Willi Orban Va empatar el marcador tres minuts després, però el Leipzig no va trobar cap segon que hagués forçat la pròrroga, ja que els 14 cops d'Europa van passar als quarts de final.

La primera mitja oportunitat del partit va arribar per Vinicius al minut 12, però l'internacional brasiler només va poder desviar una centrada de Dani Carvajal per sobre del travesser.

El Leipzig va tenir una obertura pròpia tres minuts després, amb Lois Openda entrant en una posició de perill, però l'esforç del davanter des de la distància sempre s'estava desviant del pal, abans que Orban errava la porteria amb un cop de cap d'un Xavi Simons tir lliure.

Els visitants han tingut una altra oportunitat al minut 16 per mitjà d'Openda després d'una excel·lent passada Dani Olmoperò el jove de 24 anys, que portava la lluita pels visitants d'hora, va tornar a fallar la porteria.

El Reial Madrid tenia dificultats per tallar obertures, amb el Leipzig defensant de manera impressionant contra un tres davanter de Vinicius. Jude Bellingham i Federico Valverdeamb Aurelien Tchouameni, Toni Kroos i Eduardo Camavinga després operant a les posicions de mig camp.

Tchouameni va fer bé en bloquejar una rematada de Simons al minut 39 del partit, amb el Leipzig continuant causant problemes al Bernabéu, i el porter del Reial Madrid Andriy Lunin Aleshores es va veure obligat a entrar en acció per evitar un esforç de curling de Simons en les etapes finals del primer període.

L'Openda s'ha acostat de nou abans del descans, rematant desviat després d'un córner de Leipzig, amb els visitants que han demostrat ser el conjunt més productiu en l'últim terç del camp en els primers 45 minuts, però l'avantatge d'un gol del Reial Madrid encara en l'empat. es va quedar a l'interval.

Jude Bellingham del Reial Madrid en acció amb Xaver Schlager del RB Leipzig el 6 de març de 2024

Després de veure com el seu equip no registrava un xut a porteria a la primera part, l'entrenador del Reial Madrid, Ancelotti, va fer un canvi al descans, amb Rodrigo substituint Camavinga.

Hi havia més propòsit al Reial Madrid a l'inici de la segona part, i el trencament de la nit va arribar al minut 65, amb Bellingham trencant cap a l'àrea de penal abans de deixar anar a Vinicius, que va marcar el fons de la xarxa amb un excel·lent final. .

El Leipzig va respondre al minut 68, però, amb una centrada d'Orban de cap David Raum al fons de la xarxa per fer el 2-1 global.

Lunin va fer una aturada intel·ligent per evitar la rematada Benjamí Sesko al minut 74, amb el Leipzig buscant l'empat, abans que Openda hagués rematat de cap des de fora de la porteria d'una falta dos minuts després.

L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, abans del partit del 5 de març de 2024

Olmo i Benjamin Henrichs tots dos van tenir esforços en el període següent, però el primer va veure com el seu xut fallava, abans que el segon fos denegat per Lunin al minut 80.

Els dos tècnics van fer canvis en l'encanteri que va seguir, i el Leipzig va continuar comprometent jugadors davanter en un intent desesperat de marcar un segon gol que hauria forçat la pròrroga.

El porter del Leipzig Pere Gulacsi va fer una aturada intel·ligent per negar Rodrygo al minut 89 del partit, amb el partit després de quatre minuts més.

Olmo va estar molt a prop de marcar un segon per al Leipzig en el temps de descompte, però l'internacional espanyol va colpejar la fusta, amb el Reial Madrid que va sobreviure al perillós moment per introduir-se als vuitens de final a costa d'un equip de talent del Leipzig.