El Reial Madrid deixa el Manchester City fora de la Lliga de Campions

El Reial Madrid passa a les semifinals de la Lliga de Campions gràcies a una victòria en tanda de penals sobre el Manchester City, titular.

Reial Madrid han passat a les semifinals de la Champions League cortesia d'una victòria en tanda de penals sobre els titulars Manchester City a l'Etihad Stadium.

Els dos equips van empatar el 3-3 després d'un trepidant partit d'anada dels quarts de final a Madrid, i tampoc no els va separar després de la pròrroga a Manchester, ja que Kevin De Bruyne va marcar tard per anul·lar un primer gol de Rodrigo.

Calien penals per decidir l'empat, i mentre Luka Modric es va perdre el primer del Reial Madrid, tots dos Bernardo Silva i Mateo Kovacic van ser denegats a la tanda de penals, amb els blancs triomfant per 4-3 en els tirs al punt.

Carlo AncelottiL'equip de marxa cap a les semifinals, on s'enfrontarà al Bayern de Munic, mentre que el Man City se centrarà ara en la Premier League i la FA Cup, amb Pep GuardiolaL'equip encara és capaç de guanyar un doblet nacional, però les seves esperances de triplets consecutius s'han acabat.

El Reial Madrid es dirigeix ​​a la final a quatre

La primera mitja oportunitat del partit va arribar al Man City al minut vuit, però al porter del Reial Madrid Andriy Lunin va aconseguir reunir una perillosa centrada de De Bruyne just abans de l'espera Erling Haalandabans de la tornada Ederson va ser cridat a l'acció per l'altre extrem per evitar un esforç Eduardo Camavinga.

El Reial Madrid va fer l'avenç al minut 12 del partit, amb Rodrygo colpejant al fons de la xarxa des de molt a prop en el segon temps de preguntar, després que Ederson l'ha rebutjat des del seu primer intent; Kyle Walker va estar a prop del brasiler però no va poder evitar que el davanter tingués dues ocasions de gol, amb l'internacional anglès perdent el peu.

Haaland ha rematat de cap un perillós centre de Bernardo al minut 17, abans que l'internacional noruec toqués el travesser amb un altre cop de cap al minut 19, i el rebot l'ha acompanyat Silva desviat, amb l'equip local començant a obrir-se pas al partit.

Lunin va fer una parada intel·ligent per evitar una potent pilota de De Bruyne al minut 27, abans Jack Grealish va tenir un esforç perillós desviat fora de la porteria del Reial Madrid al minut 32; De Bruyne també va fer un altre esforç durant un fort període per al Man City, però el Reial Madrid va ser tan amenaçador al descans.

Grealish ha tingut un altre esforç desviat a la xarxa en el període següent, abans que Lunin hagués de decantar un perillós córner de De Bruyne per sobre del travesser, i el Reial Madrid s'hagués avançat al descans.

Erling Haaland del Manchester City en acció amb Nacho del Reial Madrid el 17 d'abril de 2024

Lunin va fer una súper parada per evitar un cop de Grealish a principis de la segona part, abans que el porter del Reial Madrid fes bé per evitar un esforç desviat de Phil Fodenamb el Man City molt al davant, i els visitants simplement jugant al contraatac.

Lunin va fer una altra aturada excel·lent per negar Grealish al minut 70, i va ser una actuació d'esquena contra la pilota del Reial Madrid, que lluitava per sortir de la seva pròpia meitat.

El Man City va aconseguir empatar el marcador al minut 76, amb De Bruyne que va trobar el sostre de la xarxa des de prop. Antonio Rudiger no va poder fer front a una centrada de Jeremy Doku.

De Bruyne va enrollar un poc per sobre del travesser poc després, abans que l'internacional belga d'alguna manera va fallar la porteria amb un esforç lateral al minut 82, quan el Reial Madrid es va donar una gran sortida a Manchester.

Haaland es va desviar de cap en els darrers trams, amb el partit de cara a la pròrroga, i més aviat va passar el mateix després de la represa, amb els locals controlant la possessió i forçant el problema.

Kevin De Bruyne del Manchester City celebra el gol contra el Reial Madrid el 16 d'abril de 2024

El Reial Madrid s'enfrontarà al Bayern de Munic a les semifinals

Foden no va poder aprofitar al màxim una centrada brillant de Bernardo al minut 98, abans que Rudiger disparés a l'altre extrem des d'una excel·lent. Brahim Díaz lliurament al final de la primera meitat de la pròrroga.

Es van requerir penals per separar els dos equips després d'uns 120 minuts de futbol d'energia.

Julià Álvarez ha acomiadat el Man City per davant en la tanda amb un esforç sensacional, que ha marcat el to, però Modric i després Bernardo s'han tornat a fallar; Bellingham va empatar l'1-1, abans que Kovacic perdés el segon del Man City, permetent Lucas Vázquez per avançar el Reial Madrid 2-1.

Foden va fer el 2-2, abans Nacho va tornar a posar al capdavant els gegants espanyols; es va convertir en 3-3 quan Ederson va marcar el seu xut, però Rudiger el va guanyar per al conjunt d'Ancelotti en circumstàncies increïbles.

El Reial Madrid té ara el petit assumpte d'un Clàssic amb el Barcelona per diumenge al vespre, i els Blancos entraran en aquest partit amb una avantatge de vuit punts sobre el segon classificat a la taula de la Lliga.

El Man City, per la seva banda, s'enfrontarà dissabte al Chelsea a les semifinals de la FA Cup, i els Citizens volen reservar un cop més el seu lloc a la final de la competició.