El penal de Cole Palmer impulsa el Chelsea a la victòria del derbi de l’oest de Londres

El Chelsea ha enfonsat el Fulham per 1-0 al derbi de l’oest de Londres gràcies al penal de Cole Palmer a la primera part, que ha ampliat la seva ratxa de victòries a Stamford Bridge a sis partits.

Chelsea va ampliar la seva ratxa guanyadora a Stamford Bridge a sis partits i va guanyar el Derbi de l’oest de Londres presumir amb un triomf per 1-0 sobre els veïns propers Fulham al migdia de l’inici de la Premier League de dissabte.

Marco SilvaLes tropes de s’han donat una bona explicació a la capital i van sotmetre la gent de casa a uns quants moments de nervis, però Cole PalmerEl novè gol de la màxima categoria de la temporada des del lloc va ser suficient perquè els amfitrions poguessin sortir a l’extrem dret del marcador.

Un triple impuls per lesions per als blaus ho va veure tot Ben Chilwell, Benoit Badiashile i Carney Chukwuemeka Va passar en forma per fer la banqueta de substituts, mentre que el Fulham home ample Willian va ocupar el seu lloc al Cottagers’ XI contra els seus antics empresaris.

Com s’esperava, Maurici PochettinoLes tropes de Fulham van veure la major part de la pilota en els primers intercanvis, però com va ser el cas en la primera meitat del seu enfrontament de la Copa EFL amb el Liverpool, la defensa del Fulham es va mantenir ferma i va negar als amfitrions qualsevol obertura clara.

Fins al minut 15 els locals no van tenir una oportunitat de nota, i fins i tot llavors Conor GallagherEl tir domèstic d’envers no va causar problemes Bernd Leno mentre navegava per sobre, encara que l’alemany es va deixar arrelat al lloc com Armando Broja va conèixer un Enzo Fernández lliurament al minut 21, només per enviar la seva rematada de cap fora.

A l’altre extrem del terreny de joc, Dorde Petrovic es va veure obligat a entrar en acció dues vegades en l’espai d’uns instants per mantenir fora Fulham, en primer lloc salvant còmodament de Andreas Pereira al minut 26 abans de negar Harry Wilson de curta distància després que el gal·lès l’agafés Levi Colwill migdiada al pal posterior.

Una primera part tèbia semblava estar destinada a acabar sense gols, però en el temps de descompte, Raheem Sterling va tornar a comprovar dins del quadre de Fulham i va ser enganxat Issa Diopel peu de fuita, marxant Anthony Taylor sense més remei que assenyalar el lloc.

Malgrat els esforços dels fidels del Fulham davant seu, Palmer ha enviat còmodament a Leno per la manera equivocada per donar el lideratge al Chelsea al final d’una primera meitat en què la polèmica arbitral també ha tornat a aixecar el cap lleig; Malo Gust es va escapar amb només una targeta groga per un desafiament cruixent sobre Willian al minut 39.

Les actuacions dels dos equips a la primera meitat van deixar molt a desitjar, però el ritme certament va augmentar molt a l’inici del segon 45, ja que tant Palmer com Raúl Jiménez va enviar esforços per sobre dels 10 minuts posteriors al reinici.

Tot i que Fulham creu, van fer poc per preocupar Petrovic a la porteria del Chelsea fins al minut 73, quan Jiménez va trobar un retallat de Pereira, però no va aconseguir prou verí en el seu atac per vèncer el serbi, que va posar la pilota clarament cap avall. dret.

En un altre intent de tancar la botiga, Pochettino va tornar a posar Chilwell per a la seva primera aparició des de finals de setembre, mentre Noni Madueke també es va introduir per donar una injecció d’enginy a la dreta.

Al minut 83, aquest últim ha enviat un retallat desviat a l’àrea del Fulham, que ha caigut als peus de Gallagher, però l’enginy esforç de l’anglès fora del peu ha retallat el pal per mantenir viva l’esperança del Fulham d’una reacció tardana.

Willian, que més, va tenir una oportunitat d’or per perseguir el seu antic club amb un tir lliure al minut 86 des de fora de l’àrea, però la poderosa jugada parada del brasiler es va enrotllar just per sobre del travesser i el Chelsea va sortir il·lès d’un parell de baralles més. per passar a l’espasa els seus rivals.

Gràcies a una tercera victòria de primer nivell al trot, l’equip de Pochettino s’ha alçat per sobre del Newcastle United i el Manchester United fins a la vuitena posició de la taula, mentre que el Fulham es manté al tretze lloc.

Les segones de les semifinals de la Copa EFL són les següents a l’agenda d’ambdós bàndols, ja que ara el Chelsea té un descans de 10 dies abans de la seva trobada amb el Middlesbrough el 23 de gener, on intentarà revertir un desavantatge d’1-0, un dia abans del Fulham. també va intentar recuperar-se de la derrota per 2-1 davant el Liverpool.