El Paris Saint-Germain s’assegura la victòria de dos gols davant la Reial Societat en els vuitens de final

Kylian Mbappe i Bradley Barcola marquen els gols mentre el Paris Saint-Germain va guanyar per 2-0 a la Reial Societat en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Kylian Mbappé i Bradley Barcola va marcar els gols com París Saint-Germain va aconseguir una victòria per 2-0 Reial Societat al partit d’anada dels vuitens de final Champions League xoc.

L’avenç va arribar al minut 58 per mitjà de Mbappé, abans que Barcola marqués 13 minuts després per assegurar-se que Luis EnriqueL’equip de Barcelona agafaria un sòlid avantatge en el partit de tornada de la seva eliminatòria a Espanya el 5 de març.

La Reial Societat va tenir mitja oportunitat en els primers 30 segons, amb Andre Silva avançant fins a la vora de l’àrea de penal del PSG, però el seu esforç s’ha sortit per poc del pal.

El conjunt de la Lliga va continuar impressionant amb el seu estil enèrgic, però les dues ocasions següents del partit van arribar per al PSG, amb Fabià Ruiz aixecant-ne un per sobre del travesser des de la distància, davant el porter de la Reial Societat Àlex Remiro va fer bé en evitar un gol de Mbappé un minut després.

El PSG amenaçava a les zones àmplies a través de Mbappé i Ousmane Dembeleperò la Reial Societat era perillosa, i Takefusa Kubo va fallar la porteria amb un xut al minut 18 després de tallar l’àrea.

Aleshores, Kubo es va convertir en proveïdor, escollint Silva amb una excel·lent centrada al minut 22, però el davanter ha rematat de cap fora de la porteria en una sortida per a l’equip local.

Barcola va ser el següent que va acostar-se al PSG a 10 minuts del final del primer període, amb el jugador de 21 anys que ha rematat de cap per sobre del travesser quan la pilota li havia trencat dins l’àrea.

La Reial Societat ha arribat a pocs centímetres d’entrar al descans amb el liderat, com Mikel Merino va colpejar un des de la distància, amb el seu esforç colpejant la fusteria en el seu pas.

Mbappé s’ha vist involucrat a principis del segon període, amb l’internacional francès amb una altra aturada intel·ligent de Remiro, que després ha aconseguit capgirar la pilota per un córner al minut 55 després d’enfrontar-se a Barcola, amb el jove ballant al penal. Caixa.

L’avenç va arribar al minut 58, però, el golejador no va sorprendre, amb Mbappé girant-se al pal més llunyà després de Marquinhos havia ajudat un córner de Dembele a entrar en una zona perillosa.

Va ser d’esquena contra la paret per a la Reial Societat en el període següent, amb Brais Méndez només fent prou per eliminar una perillosa centrada baixa de Achraf Hakimique semblava triar un company d’equip.

Warren Zaire-Emery del Paris Saint-Germain en acció amb Martin Zubimendi de la Reial Societat el 14 de febrer de 2024

Aleshores, Remiro ha hagut d’estar al màxim per llançar un fort esforç de Mbappé al travesser, abans que l’atacant del PSG va fallar la porteria amb un esforç de curling al minut 69.

No obstant això, el PSG va aconseguir doblar el seu avantatge al minut 70, amb Barcola entrant brillantment a l’àrea de la Reial Societat abans de col·locar amb cura la pilota sota l’impuls de Remiro.

Mbappé ha fallat la porteria amb un esforç al minut 74, abans Martín Zubimendi va destrossar un per l’altre extrem en una rara aventura per als visitants en el segon període.

Substitut Marco Asensio va portar una aturada intel·ligent de Remiro al minut 85, abans Randal Kolo Muani acabava de perdre el primer pal al final, amb el PSG que buscava augmentar el seu avantatge, però la Reial Societat també va tenir una gran oportunitat en els intercanvis finals, amb Jon Pacheco girant-se des de prop.

L’equip d’Enrique es va declarar a les dues de la nit, amb la Reial Societat davant una gran tasca per classificar-se per als quarts de final.

El PSG tornarà a centrar la seva atenció a la Lliga 1, preparant-se per viatjar a Nantes dissabte a la nit, mentre que la Reial Societat juga a la Lliga diumenge al vespre a Mallorca.