El Nàpols, el Barcelona tot quadrada després de l’anada a Nàpols

Victor Osimhen cancel·la un primer gol de Robert Lewandowski quan el Nàpols empata 1-1 amb el Barcelona en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions a Nàpols.

Víctor Osimhen va cancel·lar un abridor de Robert Lewandowski com Nàpols empat 1-1 amb Barcelona en el partit d’anada dels vuitens de final Champions League enfrontament a Nàpols dimecres a la nit.

Lewandowski va avançar el Barcelona a l’hora amb un final compost, però Osimhen va empatar el marcador 15 minuts després per deixar l’empat amb delicadesa abans del partit de tornada a Espanya el 12 de març.

El partit va enfrontar els campions d’Itàlia i els d’Espanya, però tots dos han tingut grans problemes aquesta temporada, amb el primer que es queda en la novena posició de la taula de la Sèrie A i el Barcelona ocupa el tercer lloc de la taula de la Lliga a vuit punts. els líders del Reial Madrid.

El Napoli tenia el seu nou entrenador a la línia de banda en forma de Francesco Calzonai haurà tingut el plaer de reclamar un empat la nit tenint en compte la decepció del rendiment global de l’equip.

La primera mitja oportunitat del partit va arribar per al Barcelona al quart minut, però de 16 anys Lamine YamalL’esforç de l’equip sempre pujava per sobre del travesser del Nàpols.

Yamal, que es va convertir en el jugador més jove de la història a participar en els vuitens de final de la Lliga de Campions, va tornar a estar involucrat al minut nou, amb el conjunt català al capdavant en els primers intercanvis, però l’atac esquerra de l’internacional espanyol va suposar una aturada intel·ligent de El porter del Nàpols Àlex Meret.

Va ser tot Barcelona, ​​i Lewandowski va ser el següent a provar sort al minut 14 després de ser trobat per Pedriperò l’esforç de l’experimentat davanter va ser a la xarxa.

Meret va tornar a rescatar el Napoli al minut 22 per negar a Lewandowski, abans d’evitar un esforç de Ilkay Gundoganamb l’equip local lluitant per oferir una amenaça pròpia.

Aleshores, Lewandowski ha llançat un tir lliure de Gundogan desviat de la porteria al minut 33, però hi ha hagut una millora del Nàpols en termes de possessió al final del primer període.

Els campions italians no van aconseguir ni un sol intent en els primers 45 minuts, cosa que va ser una mostra de les seves lluites, però van trigar menys d’un minut a fer un esforç en el segon període, amb Matteo Politano cap a l’ample de l’objectiu.

Meret ha fet una altra aturada intel·ligent per denegar Gundogan al minut 49, però el Barcelona ha continuat fent obertures, i el trencament ha arribat a l’hora per mitjà de Lewandowski, que ha recollit una passada intel·ligent de Pedri abans de rematar contundentment a la cantonada.

Pedri ha provat sort al minut 66, desembocant a la vora de l’àrea del Nàpols, però Meret ha aconseguit fer una aturada incòmode per evitar que el Barcelona aconseguís un segon ràpid.

Del no-res, el Nàpols va aconseguir empatar el marcador al minut 75, amb Osimhen que esclatava a la vida, girava Íñigo Martínez dins l’àrea del Barcelona abans de disparar davant del porter Marc-Andre ter Stegen per provocar escenes jubilants dins del famós estadi.

De sobte, va ser el Barcelona a l’esquena, amb el Nàpols percebut un segon, que hauria estat dur per als campions de la Lliga tenint en compte el seu rendiment global durant la nit.

Andre-Frank Zambo Anguissa va llançar un cop de cap fora del pal al minut 85, abans Giovanni Simeone va fallar l’objectiu tard; L’ocasió d’or del partit va arribar als últims segons, però, amb Gundogan col·locant un pal a poc a poc des de fora de l’àrea, ja que el partit ha acabat tot.