El Manchester United va empatar 2-2 pel Tottenham Hotspur

Buscant aprofitar la seva victòria de la FA Cup per 2-0 sobre el Wigan Athletic, el Manchester United va donar la benvinguda al Tottenham Hotspur a Old Trafford la jornada 21 de la temporada de la Premier League 2023-24 diumenge al vespre (14 de gener). Els Red Devils van jugar un futbol emocionant, sobretot a la primera part, però finalment es van mantenir amb l’empat 2-2.

L’equip d’Erik ten Hag ha perdut cinc punts en els seus dos últims partits de màxima categoria anglesa. Amb 32 punts al tauler, ara ocupa el setè lloc del rànquing de la Premier League.

El Manchester United perd el lideratge dues vegades contra el Tottenham Hotspur

Els Mancunians van començar el partit de diumenge d’una manera magnífica, posant el nas al capdavant només tres minuts després. Marcus Rashford va tallar l’àrea del Tottenham des de l’esquerra, però Iyenoma Udogie l’hi va treure dels peus de l’atacant. La intercepció, però, va caure amablement en Rasmus Hojlund, que va dissenyar una mica d’espai a l’esquerra i va trobar el sostre de la xarxa amb un cop tronador.

Cinc minuts més tard, Rashford, sense marcar, va arribar al final d’un llançament de córner. L’anglès ha anat a porteria amb una volea però l’ha arrossegat just fora de la marca. La fallada de Rashford va resultar costosa al minut 19, ja que els Spurs van tornar al partit des d’un córner perfectament fet.

Pedro Porro va fer un córner brillant a l’àrea, localitzant Richarlison a la vora de l’àrea de sis iardes. El brasiler va superar tots els defensors del United a les seves proximitats per dirigir-lo al pal més llunyà.

Al minut 38, Udogie va fallar el seu despatx, enviant-lo cap a la seva porteria. Si no hagués estat per la fusteria, el lateral esquerre hauria tingut un llarg i decebedor viatge en autobús cap a casa. El gol finalment va arribar al United al minut 40, amb Rashord marcant el seu quart gol a la Premier League, i el segon en dos partits, molt bé.

Entrant a l’àrea des de la banda esquerra, Rashford va jugar un nou-dos amb el golejador Hojlund abans de trobar l’angle inferior dret de la porteria del Tottenham amb un cop baix. Gràcies al gol puntual de l’internacional anglès, el United va entrar al descans amb un avantatge de 2-1.

Els Lilywhites, però, van empatar per segona vegada tan aviat com es va reiniciar el joc. Des del flanc esquerre, el nou fitxatge Timo Werner ha quadrat la pilota a Rodrigo Bentacur, que ha superat Jonny Evans per ritme i ha colpejat la pilota més enllà d’Andre Onana.

Hojlund juga el seu millor partit de la Premier League

L’as del Manchester United Hojlund va produir la seva millor actuació de la Premier League diumenge al vespre. A més d’haver marcat el primer gol només tres minuts després del partit, l’atacant danès també ha assistit a la porteria de Rashford i li ha posat un retorn urgent.

Al llarg del joc, el jove de 20 anys va crear una oportunitat, va fer un regate i va llançar tres pilotes llargues precises. Hojlund també va fer un gran canvi a la defensiva, guanyant tres duels i fent dues recuperacions.